danverab

Lectura placuta pe wordpress.com

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii partea V-VIII

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (V)

 

 

Atunci când vorbim despre necesitatea arestării membrilor „elitei” masonice trebuie totodată să avem în vedere faptul că aceştia nu numai că nu aşteaptă liniştiţi să fie arestaţi, ci ei chiar se străduiesc prin toate mijloacele să provoace haos, suferinţă, confuzie şi nenorocire în orice domeniu al vieţii umane. În acest fel, ei speră să profite de nivelul scăzut de vibraţie al conştiinţei majorităţii oamenilor, pentru a-şi menţine puterea şi influenţa prin semănarea minciunii, a dezinformării, a incertitudinii şi mai ales prin mijloace catastrofale.
„Iluminaţii” doresc cu orice preţ declanşarea celui de Al Treilea Război Mondial, care în viziunea lor satanică ar trebui neapărat să fie nuclear. În dezastrul care s-ar crea atunci, aproape nimănui nu i-ar mai păsa de arestări, ori de ridicarea frecvenţei de vibraţie a conştiinţei. În astfel de situaţii primează instinctul de conservare şi asigurarea hranei pentru ziua următoare. Acelea ar fi condiţii propice pentru „elita” masonică astfel încât ea să preia puterea la nivel mondial şi să dirijeze apoi în aşa fel evenimentele, încât în final să apară ca fiind „salvatoarea” din marasmul şi suferinţa în care omenirea a intrat. În asemenea condiţii ar fi într-adevăr foarte greu pentru a se anihila forţa şi influenţa „Iluminaţilor” la nivel mondial.

Din fericire, planurile lor de război – cel puţin în ceea ce priveşte exploziile nucleare – nu se vor îndeplini şi acest lucru reprezintă acum aproape o certitudine. Aceasta este posibil datorită controlului şi monitorizării foarte atente de către civilizaţiile ET benefice a bazelor şi instalaţiilor nucleare de pe suprafaţa pământului, astfel încât niciun focos nuclear să nu explodeze şi nicio rachetă nucleră să nu poată fi lansată cu succes.

Cabala criminală „testează” mai multe puncte „fierbinţi” care ar putea constitui tot atâtea posibilităţi de amorsare a conflictului mondial. Între acestea, Iranul şi Siria constitue ţintele principale. Atacarea facilităţilor nucleare ale Iranului a rămas o posibilitate activă pentru „elita” satanică a masoneriei mondiale, care în acest caz acţionează mai ales prin intermediul Statelor Unite ale Americii, chiar dacă Iranul a admis o nouă comisie de verificare a Autorităţii Nucleare din partea ONU.
Pe de altă parte, Israelul este o altă ţară care a devenit extrem de agitată şi nervoasă cu privire la înarmarea nucleară a Iranului. Israelul declară că singura modalitate acceptabilă prin care s-ar putea permite Iranului să-şi dezvolte industria nucleară ar fi aceea în care el închide toate uzinele de îmbogăţire a uraniului de pe teritoriul său şi recurge la combustibilul radioactiv din import. Marile puteri şi mai ales Israelul sunt îngrijorate de atitudinea Iranului, chiar dacă acesta participă la negocieri sau este de acord cu unele inspecţii ale facilităţilor sale nucleare, deoarece ele spun că acest lucru nu reprezintă deloc o garanţie a respectării angajamentelor pe care această ţară şi le-a asumat. Coreea de Nord a procedat la fel, negociind ani la rând cu Occidentul în legătură cu producerea armelor atomice şi în final tot le-a testat şi este preocupată în continuare să realizeze astfel de teste. Mai mult decât atât, recent (la sfârşitul lunii mai) ambasadorul SUA în Israel, Dan Shapiro, a afirmat că Pentagonul are un plan pentru intervenţia militară în Iran şi ar putea să facă uz de el, în cazul în care situaţia se înrăutăţeşte. El a spus că, preferabilă ar fi o soluţie diplomatică sau prin utilizarea diferitelor presiuni de ordin economic asupra Iranului, în loc de utilizarea forţei militare, însă America nu va ezita să facă uz de aceasta în cazul în care va fi nevoită. Planul despre care vorbeşte Shapiro s-ar putea foarte bine să fie de fapt planul SUA de invazie a 7 ţări (Irak, Siria, Liban, Libia, Somalia, Sudan şi Iran), pe care generalul Wesley Clark l-a dezvăluit într-un interviu din luna martie 2007 (http://vaccineliberationarmy.com). El a afirmat că prima parte a planului a fost pusă la punct după zece zile de la prăbuşirea Turnurilor Gemene din New-York (pe 11 septembrie 2001), dar mai apoi planul a fost extins astfel încât să cuprindă cucerirea şi altor naţiuni. Generalul Clark a spus că această invazie nu era deloc legată de organizaţia teroristă Al-Qaeda, ori de alte informaţii primite de la serviciile secrete, ci pur şi simplu pentru că armata SUA este atât de puternică, încât ea trebuie să-şi manifeste această forţă asupra altor naţiuni şi să le cucerească într-un interval de cinci ani, până în 2012.

Planul actual al Statelor Unite implică una dintre cele mai mari operaţiuni militare din timpurile moderne, care depăşeşte cu mult războaiele din Golf împotriva Irakului. Acest plan vizează în final Iranul şi în această idee Administraţia prezidenţială americană presează Senatul să ratifice Convenţia Naţiunilor Unite asupra Legii Mărilor, care a rămas nelegiferată din 1982. Astfel, regimul american actual spera să dobândească o nouă „armă” pentru a înfrânge Iranul, Rusia şi China. Ca răspuns la aceste acţiuni ale americanilor, Şeful Statului Major rusesc, Nikolai Makarov, a declarat că Rusia „îşi rezervă dreptul de a lovi fără avertisment sistemele de apărare antirachetă din Europa”. De altfel, comandamentul militar rus anticipează că SUA va ataca Iranul în această vară; ca urmare, Rusia şi-a deplasat deja o mare parte dintre trupe în Armenia, ţară care se învecinează cu republica islamică.

Posibilitatea unei intervenţii militare a forţelor occidentale reunite în Iran a fost discutată timp de luni de zile şi nu puţine au fost disensiunile chiar între opiniile aliaţilor. Israelul în mod special insistă asupra dreptului de a lovi militar Iranul atunci când şi dacă va considera necesar, atrăgând atenţia că nu va cere pentru aceasta permisiunea nimănui. Israelul se află astfel într-o alertă continuă şi insistă asupra unei intervenţii militare, dorind să forţeze şi intrarea SUA în acest conflict, mai ales pentru faptul că Iranul îi este un duşman declarat şi „tradiţional”. Unii se întreabă dacă nu va exista cumva o reiterare a „războiului de 6 zile” a Israelului, din 1967, prin care acesta a înfrânt usturător Arabia Saudită şi Egiptul, asigurându-şi Fâşia Gaza, Înălţimile Golan, controlul asupra Peninsulei Sinai şi partea de est a Ierusalimului. Pentru detalii în legătură cu această viziune a lucrurilor se poate consulta articolul excelent scris de Ray McGovern (http://www.opednews.com).
Totuşi, surse din Ministerul Apărării din Rusia au declarat că generalii ruşi nu cred că Israelul este capabil să înfrângă Iranul şi tocmai de aceea ei spun că cel mai probabil statul evreu va fi ajutat de intrarea SUA în război. Pentru imaginea în fața restului lumii, aparenta şovăială şi incertitudine a aliaţilor (dacă să atace sau să nu atace Iranul) se datorează ideii că, dacă va fi agresat militar, Iranul va lovi în orice ţară pe care o va considera un potenţial duşman, lucru ce va rezulta într-un conflict regional major, iar de aici într-un conflict la nivel mondial. În realitate, acesta este chiar planul pe care „elita” se străduieşte din răsputeri să-l pună în aplicare foarte repede, dar intenţiile ei au eşuat până acum datorită vigilenței civilizaţiilor ET benefice, precum şi a unui număr de fiinţe umane benefic orientate, care deţin o anumită putere de decizie şi de influenţă pe planetă, mai ales la nivel militar.

O altă „ţintă”, chiar mai atractivă decât Iranul este în prezent Siria. Ea apare ca fiind prima vizată de planul „Iluminaţilor”, apoi Iranul, apoi alte naţiuni. Dacă aruncăm o privire la alte războaie regionale sau confruntări care au avut loc până acum, recunoaştem acelaşi model pe care SUA (în realitate „elita” care foloseşte această sărmană ţară pentru a-şi realiza ţelurile abominabile asupra omenirii) l-au urmat în dorinţa lor de dominare a întregii lumi. Programul nuclear al Iranului pare să fie pretextul războiului pe care SUA vor să-l declanşeze în această vară sau cel târziu după luna noiembrie a acestui an, în conformitate cu unele informaţii secrete care au „transpirat” în presa online. Până atunci, Siria cu problemele ei – pe care le trenează de mai bine de un an de zile – reprezintă în viziunea „Iluminaţilor” un focar ideal de amorsare a războiului regional şi apoi al celui mondial. Recentul masacru de la Houla, în care au fost omorâţi cel puţin 109 oameni – printre care femei şi copii – şi care a fost orchestrat aproape la vedere de comandourile CIA, demonstrează acest lucru cu prisosinţă. Aceea a fost o acţiune abominabilă, o provocare a „elitei” masonice care a sfidat opinia întregii lumi. Preşedintele Assad a fost cel găsit vinovat pentru acele crime odioase, când aproape fiecare sirian ştie că acest lucru nu este adevărat. De altfel, în una dintre rarele lui cuvântări de după începerea violențelor în Siria, preşedintele Bashar al-Assad a făcut pe 3 iunie, în faţa noului parlament al ţării, unele declaraţii elocvente despre implicarea intereselor străine în ţara sa: „Poporul sirian e inteligent. Un popor cu o civilizaţie atât de complexă precum a Siriei nu e un papagal şi nu va accepta comenzi din afara graniţelor. Poporul sirian e civilizat. Ei nu sunt”. El a mai adăugat: „Duşmanul e acum în interiorul ţării. Riscăm un război din afara graniţelor”, avertizând astfel la pericolele enorme ale declanşării unui astfel de război.
Dorinţa de a ataca Siria, sub pretextul instaurării democraţiei şi a libertăţii populaţiei este un subiect pe ordinea de zi a marilor puteri. Deşi iniţial SUA s-au pronunţat pentru soluţii diplomatice, după numai o zi se pare că au revenit, afirmând că cel mai probabil vor ataca Siria, trecând astfel peste autoritatea rezoluţiei Consiliului de Securitate al ONU.

Pe de altă parte, poziţia Rusiei şi a Chinei este în total dezacord cu cea a americanilor. Ceea ce se petrece în prezent în Siria este oarecum o copie la indigo a ceea ce s-a petrecut în 1999 în Kosovo, când SUA şi NATO au intervenit în fosta Iugoslavie fără să aibă un mandat de la Consiliul de Securitate al ONU. Cu alte cuvinte, ignorând cu aroganţă orice autoritate mondială – pentru că acesta este modul specific de acţiune al francmasoneriei mondiale -, SUA se pregăteşte să declanşeze un nou conflict armat, care de această dată poate să devină extrem de periculos. Ambasadorul Statelor Unite la ONU a declarat că, dacă Rusia şi China nu se hotărăsc să participe alături de ţările din Occident la sancţionarea dură a Siriei pentru nerespectarea „democraţiei” şi a atrocităţilor care se petrec în această ţară, atunci SUA şi aliaţii ei (NATO) îşi rezervă dreptul de a ataca militar Siria fără să mai ţină cont de decizia Consiliului de Securitate, adică aşa cum au făcut cu 13 ani în urmă în Kosovo. În realitate, informaţiile transmise pe internet ne arată faptul că până în prezent acest război (fie cu Siria, fie cu Iranul) ar fi trebuit să înceapă demult, însă repetatele tentative ale cabalei satanice de a declanşa explozii nucleare ori de a crea pretexte viabile pentru război au eşuat în mare parte datorită vigilenței şi tehnologiei ET foarte avansate, care nu a permis acest lucru.

O altă modalitate satanică de a crea premizele unui război mondial are legătură cu acţiunile de terorism nuclear, puse în scenă de maşinaţiile cabalei criminale. Astfel, ultimele informaţii ne arată că uzina foarte secretă de producţie de plutoniu de la Rokkasho Mura din Japonia este în plan să devină ţinta unui bombardament cu un focos nuclear de provenienţă rusească, ceea ce ar provoca radiaţii devastatoare şi o adevărată catastrofă pentru America de Nord. În prezent se ştie că marele cutremur de anul trecut din Japonia – urmat de tsunami-ul care a devastat țara – a fost provocat nu de un eveniment natural, ci de nişte explozii nucleare dirijate. Se pare că o serie întreagă de servicii secrete, printre care NSA, Royal Navy şi Biroul Agenţiei Navale din SUA plănuiesc repetarea acţiunii, în care America de Nord şi Nordul Europei vor avea teribil de suferit de pe urma contaminării radioactive, la un nivel foarte ridicat astfel încât să inducă repede îmbolnăvirea de cancer şi reducerea numărului populaţiei. Deja în nordul statului Indiana din America de Nord se înregistrează niveluri de radiaţie extrem de ridicate care, aparent, nu au nicio explicaţie. Detalii despre această situaţie pot fi aflate de aici:

 

 

Lupta pentru îndepărtarea „Iluminaţilor” capătă astfel accente teribile şi chiar dramatice, însă credinţa noastră neabătută este că felul în care se desfăşoară forţele şi evenimentele la nivel mondial şi la nivel cosmic atestă fără nicio îndoială victoria totală şi definitivă a omenirii împotriva cabalei masonice.

Pentru a realiza aceasta este imperios necesară îndepărtarea „elitei” şi revelarea adevărului către întreaga populaţie a lumii. Dovezile în ceea ce priveşte existenţa „elitei” masonice criminale şi a acţiunilor ei abominabile au fost strânse cu grijă şi o parte dintre ele au fost prezentate de mai multe persoane prin diferite canale de informare în mediul virtual. S-a intentat astfel un proces împotriva „Iluminaţilor” şi în cele din urmă acesta a apărut online, fiind susţinut la Curtea Districtului de Sud a Statului New-York. David Wilcock, la care ne-am referit în unul dintre episoadele anterioare, s-a interesat în mod deosebit despre acest subiect şi despre acest proces, acţionând cu multă tenacitate şi cu mult curaj. În mod neaşteptat, el a fost contactat chiar de unul dintre personajele-cheie ale declanşării acestor procese, Neil Keenan, care i-a furnizat toate dovezile necesare, incluzând anumite fotografii tulburătoare. Wilcock a prezentat concluziile sale finale la adresa www.divinecosmos.com, în secţiunea intitulată Financial Tyranny (Tirania financiară), însă acest site a fost încă de la început suspendat indefinit şi nimeni nu doreşte să ofere informaţii cu privire la motivul pentru care s-a recurs la o astfel de discriminare.
Intrând în acest cerc foarte strâns al informaţiilor la vârf, care sunt foarte sensibile şi importante, Wilcock a fost pus în contact cu anumite surse din interior, care i-au furnizat pe parcursul ultimului an informaţii extrem de importante cu privire la ceea ce se întâmplă acum în lume la nivelul „elitei”, precum şi despre arestările care vor începe în cel mai scurt timp. Informaţiile pe care Wilcock le-a împărtăşit în mare parte în mediul online arată cât de amplu şi minuţios este planul conceput în legătură cu aceste arestări, dar în acelaşi timp cât de dificil este el de făptuit astfel încât totul să se desfăşoare fără probleme.

La puţin timp după ce David Wilcock a publicat concluziile investigaţiei sale, oferind primele interviuri în acest sens, un alt insider (persoană din interior, adică o persoană care lucrează în chiar structurile secrete – de obicei militare şi guvernamentale -, având acces direct la anumite informaţii de cea mai mare importanţă cu privire la planurile care sunt realizate) a apărut în mediul de informare virtual şi chiar a început să dea interviuri (prin telefon). Din motive lesne de înţeles, identitatea reală a acestui insider trebuie să rămână ascunsă deocamdată; el se prezintă însă cu numele Drake, face parte din categoria „băieţilor buni” de la Pentagon şi are sarcina să informeze şi să pregătească lumea pentru ceea ce aceasta are de făcut în perioada următoare, după ce se vor declanşa operaţiunile de arestare şi de modificare a sistemului financiar şi economic mondial. Pentru securitatea acestor operaţiuni şi pentru buna lor desfăşurare este necesar ca aceşti insiders să ofere cât mai puţine informaţii, care totuşi să fie suficiente pentru a permite oamenilor să-şi formeze o idee corectă despre ce se întâmplă în prezent în lume. Acesta este de altfel cel mai sensibil punct dintre toate, întrucât alianţa care formează gruparea benefică din structurile militare şi guvernamentale (mai ales din cadrul Statelor Unite ale Americii) este foarte atentă la reacţia publică ce va apare imediat după declanşarea evenimentelor. Ceea ce se ştie însă în mod sigur este faptul că procesele intentate de Keith Scott şi Neil Keenan împotriva „elitei” masonice mondiale reprezintă o parte importantă a acestui plan. Scopul facţiunii benefice este de a înapoia oamenilor bogăţia lumii, care a fost furată de către „elita” criminală a francmasoneriei, precum şi de a netezi drumul pentru dezvăluirea noilor tehnologii revoluţionare şi implementarea lor în viaţa de zi cu zi. Aceste obiective sunt corelate de asemenea cu atenta monitorizare a arsenalului nuclear de către extratereştrii benefici, care şi-au oferit ajutorul în acest sens. Realizarea cu succes a acestor obiective ar transforma radical biosfera planetei noastre şi ar marca pătrunderea într-o aşa-zisă Eră de Aur a omenirii.

Drake pare să se fi descurcat foarte bine în acest sens, chiar dacă – aşa cum era de aşteptat – au intervenit destul de repede felurite „replici” şi acuze la adresa lui. Însă bunul simţ al celor afirmate de el, precum şi gradul lor de actualitate se impune de la sine, spulberând „criticile” şi „persuasiunile” care au apărut între timp. Aceste „critici” se bazează – cum altfel? – pe faptul că arestările anunţate nu s-au petrecut încă. Aşa după cum am arătat, nimeni nu poate cunoaşte cu precizie când anume se vor petrece ele.

Statutul de insider al lui Drake vorbeşte de la sine. Drake face parte din structurile militare secrete şi a lucrat în domeniul nuclear, la proiecte cu un foarte înalt nivel de securitate, ceea ce îl face de mare încredere în rândurile armatei. De asemenea, el a luat parte la războiul din Vietnam, a fost combatant activ şi chiar a fost rănit în acel război. A intrat în sectorul Informaţiilor la începutul anilor ’90 şi de atunci a avansat în funcţie până la un nivel foarte înalt. Sursele sale sunt anumite persoane din poziţii guvernamentale-cheie, precum şi o parte din vechea reţea de spionaj folosită în timpul Războiului Rece. De asemenea, el se află în legătură şi cu o serie de canale importante de informaţie care oferă date militare, politice şi civile. Ceea ce el a împărtăşit în mediul online în ultimele luni, mai ales în ceea ce priveşte arestările „Iluminaţilor”, care vor avea loc foarte curând, au reprezentat informaţii la cel mai înalt nivel care au fost verificate cu mare atenţie. În astfel de cazuri, partea dificilă este aceea că afirmaţiile trebuie demonstrate, dar în acelaşi timp sursa care le-a oferit trebuie să rămână anonimă. Din fericire, Drake pare să ştie cum să facă acest lucru destul de bine, întrucât informaţiile oferite de el s-au verificat încrucişat cu informaţiile primite de la alte surse în mod independent.

Reacţiile declanşate de dezvăluirile lui Drake nu sunt greu de imaginat. Principalele canale de ştiri din mass-media au categorisit aceste informaţii în fel şi chip, mai puţin ca fiind adevărate. După sistemul arhicunoscut de manipulare a opiniei publice şi de ridiculizare a celor care sunt ca nişte ghimpi în coastă pentru „elita” criminală, care conduce aceste trusturi mass-media, Drake a fost şi el denigrat în toate felurile. Principala acuză a fost aceea că el încearcă să creeze probleme sociale prin jocul imaginaţiei sale şi prin intermediul postărilor pe internet. În partea a IV-a a acestei serii de articole s-a arătat că toate canalele media naţionale sunt controlate de cabala criminală a masoneriei şi, prin urmare, informaţiile oferite lumii întregi prin intermediul lor sunt şi ele contrafăcute, astfel încât să servească interesele stăpânilor lor. Drake ştie personal cum funcţionează aceste lucruri, doarece el însuşi a fost implicat în câteva dintre aşa-numitele „incidente internaţionale”, care au fost prezentate complet altfel decât s-au petrecut în realitate.

Informaţiile pe care el a început să le prezinte în ultimele luni cu privire la arestările care vor avea loc fac parte dintr-un plan complex, de care el a luat cunoştinţă în urmă cu mai mulţi ani şi din care a fost invitat să facă parte. Acest plan a fost conceput în urmă cu mai bine de 30 de ani (mai precis, încă din anul 1979) de anumite persoane din structurile de vârf militare şi administrative, care ştiau încă de atunci direcţia în care se îndreaptă omenirea şi care tocmai de aceea au luat hotărârea să prevină această decădere care ar putea duce chiar la anihilarea ei şi a civilizaţiei de pe suprafaţa pământului. Ideea principală a planului este aceea de a oferi fiinţei umane libertatea care i-a fost răpită tot mai mult în ultimele sute de ani.
La întrebarea: Cine este Drake şi ce autoritate are el pentru a-şi permite să facă astfel de afirmaţii şi dezvăluiri? se poate răspunde prin câteva puncte de bun simţ: este un drept constituţional pentru fiecare persoană să contribuie la îndepărtarea unei conduceri represive, mai ales dacă aceasta este guvernamentală; mai apoi, este o problemă de moralitate, care ar trebui să ne motiveze pe fiecare dintre noi să luăm atitudine faţă de furtul calificat pe care îl fac „Iluminaţii”, jefuind naţiunile lumii; în plus, astfel de acţiuni nu au un caracter personal şi egoist, deci ele sunt altruiste; dezvăluirile de acest gen contribuie la edificarea viitorului de aur al omenirii. Având în vedere aceste aspecte, informaţiile lui Drake despre arestările „elitei” masonice şi despre celelalte elemente pot fi văzute în lumina unei orientări juste, prin care se doreşte cu adevărat binele omenirii.

În legătură cu arestările, Drake a spus că va oferi informaţii prin anumite canale media cu 24 de ore înainte de începerea acestei acţiuni de amploare. Întreaga operaţiune a fost denumită: Operation Green Light (Operaţiunea Lumina Verde). Arestările vor însemna de asemenea un efort coordonat cu multe alte ţări de pe suprafaţa planetei, precum şi cu membrii civilizaţiilor extraterestre benefice, cu care „alianţa adevărului” – adică gruparea celor buni din structurile militare şi guvernamentale – conlucrează îndeaproape, în vederea desfăşurării cât mai exacte a acţiunii. În această conlucrare, ET benefici au distrus bazele reptiliene din subteran şi de pe fundul oaceanelor, contribuind astfel într-un mod important la planul de eliberare a fiinţelor umane de sub tirania fricii şi a controlului opresiv, impus de reptilieni şi de acoliţii acestora, care sunt „Iluminaţii”. Desigur, ne-am putea întreba de ce nu au acţionat aceşti ET benefici până acum, adică de ce nu au distrus ei acele baze mai devreme. Astfel de operaţiuni nu se fac însă la întâmplare, întrucât există o „directivă” cosmică, prin care se interzice intervenţia în treburile unei alte civilizaţii din planul 3D (fizic), deoarece în felul acesta s-ar viola liberul ei arbitru. Totuşi, această directivă fundamentală a fost modificată în ultima perioadă, astfel încât să nu se mai permită distrugerea unei civilizaţii întregi (prin declanşarea unui război nuclear) din cauza atitudinii inconştiente a unui mic grup de fiinţe orientate malefic, aşa cum s-a petrecut de mai multe ori în alte părţi ale galaxiei şi chiar în interiorul propriului nostru sistem solar.

Modificarea directivei (care în cartea lui Sal Rachele: Transformări planetare 2012 – 2030 este numită „dispensa divină”) a avut loc în anul 1950, deci destul de repede după intrarea omenirii în „era atomică” şi a posibilităţii distrugerii nucleare. Într-o primă fază, civilizaţiile ET benefice au intervenit mai ales în direcţia prevenirii declanşării unui război atomic, deoarece acesta ar fi putut anihila cu uşurinţă toate cuceririle, eforturile şi evoluţia civilizaţiei umane de până atunci. Modul lor de operare poate să pară de multe ori „magic” pentru fiinţele umane care nu au acces la un nivel foarte avansat de tehnologie: sistemele de declanşare nu funcţionează, cele de alimentare cu energie par dintr-o dată că „au murit”, butonul „Fire” nu merge, ori focoasele nucleare devin brusc inactive. În septembrie 2010, renumitul cercetător şi ufolog Robert Hastings a ţinut o conferinţă în care a vorbit numai despre acest subiect, prezentând de asemenea înregistrări video ale acestui tip de evenimente. În principal, el s-a referit la faptul că deasupra silozurilor cu rachete nucleare balistice adeseori apar OZN-uri (indiferent de ţara în care se află silozurile de rachete nucleare, deci se exclude varianta că ar exista un „duşman” care vrea răul celorlalţi), iar după apariţia OZN-ului rachetele respective nu mai funcţionează. Alte elemente pot fi aflate de aici: http://www.ufodigest.com. Hastings aduce în plus numeroase mărturii ale soldaţilor şi personalului din astfel de baze militare de înaltă securitate, care au fost martori la acele evenimente.
Toate acestea s-au petrecut de fiecare dată atunci când omenirea s-a aflat la un pas de declanşarea unui devastator război atomic, ori a unor accidente nucleare teribile. Acţiunile OZN-urilor sfidează orice logică, dar ceea ce este important e că focoasele nucleare nu au explodat. Chiar şi Apollo 13 a suferit un „tratament” similar, de anihilare a intenţiilor distructive pe care le avea, deoarece modulul respectiv purta un focos nuclear ce urma să fie detonat pe Lună, pentru a se urmări cum se comportă satelitul din punct de vedere seismic. Luna este însă foarte locuită, în ciuda „publicităţii” care i se face, de corp cosmic rece, gol şi părăsit. Deoarece atmosfera ei este foarte rarefiată, particulele încărcate radioactiv – ce ar rezulta în urma unei explozii atomice – nu ar întâmpina aproape nicio rezistentă la împrăştiere, aşa cum se petrece în atmosfera Pământului. Acest lucru ar produce mari probleme pentru activitatea civilizaţiilor extraterestre, care este foarte intensă pe partea întunecată a Lunii, adică acolo unde decolează şi aselenizează fără încetare sute şi chiar mii de nave ET (OZN-uri). De altfel, dovezi elocvente despre prezenţa extraterestră pe Lună sunt reunite într-un documentar de excepţie, intitulat Celestial, regizat de Jose Escamilla, care va apare în luna iulie 2012 şi în care pentru prima dată sunt prezentate fotografii color ale Lunii, fotografii ale unor structuri artificiale ridicate pe Lună, a ceea ce ar putea fi asimilat cu vegetaţie lunară, ori dovezi ale prezenţei unei atmosfere lunare. Trailer-ul acestui documentar poate fi urmărit aici: 

Într-unul dintre interviurile sale, David Wilcock afirmă că cele două mari superputeri ale lumii (SUA şi URSS) au încheiat Războiul Rece atunci când au constatat că rachetele lor balistice intercontinentale deveniseră inactive, fiind anihilate de-a lungul anilor de către OZN-urile extraterestre. Imediat după încheierea Războiului Rece, în 1990 s-a descoperit apariţia unei gigantice mandala a lui Sri Yantra pe fundul unui lac secat din America. Acest fenomen excepţional şi cu totul inexplicabil pentru mintea omului de rând, dar care are profunde semnificaţii şi conotaţii pentru cei care sunt iniţiaţi, poate fi studiat în filmul de mai jos, unde vor putea fi văzute de asemenea şi câteva fotografii ale locului şi ale mandalei respective.  

În ultimii 20-30 de ani lucrurile au degenerat însă foarte mult, ajungând în pragul colapsului actual. „Iluminaţii” fac în realitate jocul reptilienilor, plănuind o invazie ET a acestora şi un război nuclear. În aceste condiţii, directiva a fost aplicată direct şi dur, eliminându-se prin atacuri succesive toate bazele reptiliene şi distrugându-se de asemenea un mare număr de nave şi baze cosmice care le aparţineau acestora. După cum se ştie, acţiunile de acest gen au început încă din luna august 2011.

Pe de altă parte, bazele respective nu erau numai reptiliene, ci şi umane; în ele existau de asemenea şi fiinţe hibride, care deşi erau umanoide, aveau totuşi puternice caracteristici reptiliene în informaţia ADN-ului lor. Armata SUA a avut iniţial o colaborare cu reptilienii, însă mai apoi şi-a dat seama că aceştia nu respectau deloc înţelegerile iniţiale. Din nefericire, tehnologia reptilienilor era cu mult mai evoluată decât cea terestră, astfel încât problema devenise spinoasă. În acea fază au intervenit civilizaţiile extraterestre, anihilând fizic toate aceste baze reptiliene şi eliminând astfel nişte focare foarte periculoase şi nocive de influenţare psihică a maselor de oameni, precum şi de susţinere logistică şi cu personal a unor acţiuni profund malefice, îndreptate împotriva omenirii.

De asemenea, Drake a oferit informaţii preţioase care confirmă o dată în plus situaţia financiară dezastruoasă a economiei Europei şi a Statelor Unite ale Americii. El spune că SUA sunt o naţiune creditoare, care în realitate este falită, însă acest lucru este ascuns cu bună ştiinţă oamenilor de rând. Banii din SUA nu au acoperire, pentru că ei sunt „virtuali”: se schimbă pur şi simplu nişte biţi în informaţia de pe servere şi mai apoi apar bani în diferite conturi.
Situaţia băncii centrale a Statelor Unite e chiar mai rea decât cea din Europa. Drake spune că modificarea sistemului financiar este în curs de desfăşurare şi chiar au existat anumite speculaţii că Rusia (care face parte din rândul ţărilor afiliate în BRICS) a avut în mod neaşteptat bursa închisă mai mult timp pentru că dorea trecerea la noul sistem financiar mondial. El precizează însă că oprirea bursei s-a petrecut deoarece marele bancher George Soros a declanşat un atac organizat asupra rublei ruseşti, pentru a o slăbi şi chiar pentru a o distruge; din acest motiv, Soros are în prezent mandat de arestare în Rusia. Atacul lui Soros asupra rublei ruseşti nu a fost însă încununat de acelaşi succes, pe care bancherul l-a avut atunci când a speculat cursul de schimb al lirei sterline, ceea ce i-a adus în mai puţin de 24 de ore câştiguri de peste un miliard de dolari.
Drake a precizat că pregătirile în sensul modificării sistemului financiar mondial se află în faza terminală. El a spus de asemenea că forţa „elitei” criminale a slăbit foarte mult, pe de o parte datorită eliminării de pe scenă a influenţei malefice a reptilienilor din bazele lor, iar pe de altă parte datorită climatului financiar actual, care a făcut ca „Iluminaţii” să piardă foarte mulţi bani. Astfel, ei au căzut chiar în groapa pe care au săpat-o pentru alţii, căci banii de pe burse nu sunt „materiali”, ci virtuali, astfel încât e foarte uşor să faci să dispară ceva care deja nu există. Când sume enorme se „volatilizează” pur şi simplu, nimeni nu ştie precis ce s-a petrecut cu ele, deoarece în realitate aceste sume nu au acoperire, ele nu sunt reprezentate, de pildă, de un metal rar, cum ar fi aurul; cu alte cuvinte, ele nu sunt „tangibile”.
Aparent, oricine poate să facă orice cu banii „virtuali”. Iată că acum aceste probleme încep să atingă chiar şi pe cei care le-au orchestrat din umbră de foarte mult timp, dându-le senzaţia că „le fuge pământul de sub picioare”. De pildă, de curând a avut loc la Chicago un mare summit al NATO, la care iniţial şi-au anunţat participarea şi membrii întunecatului grup Bildergerg, format numai din „Iluminaţi” şi membri de seamă ai „elitei” masonice. Ulterior, datorită agitaţiei extraordinare care a cuprins în ultimul timp lumea financiară şi datorită activităţii secrete din „subteran”, legată de iminența arestărilor anunţate, grupul Bilderberg a anunţat că nu mai participă la summit-ul respectiv. Până acum ceva vreme, membrii săi se simţeau imuni și atotputernici, însă acum situaţia pare că s-a modificat foarte mult. Drake explică problema asemănând-o cu o stradă care are două sensuri: o combinaţie care la început pare a fi cât se poate de rea şi dezastruoasă pentru omenire (cum era considerată reunirea membrilor NATO, a unor reprezentanţi din Guvernul SUA şi a grupului Bilderberg), poate să se transforme într-un mare avantaj pentru cei buni. Astfel, membrii grupului Bilderberg au realizat că, pentru a intra în clădirea summit-ului, ei ar fi trebuit să iasă din maşină şi, pentru că acela era un eveniment expus atenţiei publice şi a presei, fotografierea lor putea fi lesne realizată şi apoi ei puteau fi arestaţi. Pericolul era prea mare, astfel încât au mutat întâlnirea lor anuală într-o obscură suburbie a Washingtonului. Drake afirmă însă faptul că nu cunoaşterea acestor persoane e o problemă, deoarece ele deja sunt luate de mult timp în vizor, ci mai ales momentul de timp când aceste arestări vor trebui făcute, într-un mod sincronizat. Ca o dovadă a fricii care i-a cuprins pe membrii grupului Bilderberg, recenta lor întâlnire a fost atât de securizată, încât se pare că însuşi vestitul Secret Service american ar fi fost implicat în asigurarea măsurilor de pază.

Drake certifică de asemenea o serie de acţiuni abominabile de distrugere şi îmbolnăvire a populaţiei, la comanda „elitei” criminale, cum ar fi aşa-numitele chemtrails, adică substanţe chimice otrăvitoare împrăştiate în aer din avioane, dezvăluind că acestea sunt de fapt nişte „cocktail”-uri realizate din 128 de chimicale. El deconspiră de asemenea planul „Iluminaţilor” de a distruge orice posibilitate de a realiza producţii sănătoase de plante şi cereale, prin confiscarea pământurilor, a utilajelor şi a seminţelor bune, pe care fermierii le aveau de generaţii, pentru a fi înlocuite cu seminţe modificate genetic şi pentru a obţine astfel produse alimentare ce duc iremediabil la îmbolnăvirea şi chiar la moartea consumatorului. Totuşi, Drake afirmă că în viitorul apropiat producţia SUA se va orienta mai ales pe activitatea fermieră şi agricolă, revenindu-se astfel la starea naturală şi pură a alimentaţiei oamenilor.
Odată cu începerea arestărilor, Drake spune că cei răi vor încerca să distrugă mai ales uzinele electrice şi alte centre de furnizare a energiei, precum şi podurile şi şoselele principale, pentru a limita astfel posibilitatea oamenilor de a comunica între ei, ori de a se deplasa. Din această cauză, Drake sugerează ca populaţia să fie cât mai vigilentă şi, pe cât posibil, să aibă în dotare sisteme walkie-talkie, care să permită totuşi o comunicare de la distanţă. El a dat un exemplu din trecut, când guvernul american a vrut să confişte utilajele fermierilor dintr-o localitate, sub pretextul că ele erau primitive şi necorespunzătoare cu „normele” impuse, dar atunci s-au adunat cam 150 de persoane care s-au opus şi astfel acţiunea abuzivă nu a mai avut loc. Drake a oferit acest exemplu atunci când a încurajat fermierii de produse organice, deoarece a spus ca „elita” masonică va dori să le distrugă fermele şi atunci ei trebuie să fie pregătiţi, să se mobilizeze şi să ceară ajutor la nevoie.

Planul de modificare a sistemului financiar şi de efectuare a arestărilor este astfel conceput încât populaţia să nu sufere. Există de asemenea înţelegeri şi notificări, care vor conferi temporar putere unor părţi civile (timp de aproximativ 120 de zile), pentru a face faţă cu succes la noua realitate. În cazul arestărilor, vor fi multe situaţii delicate; unele nume vor surprinde, altele vor fi evidente. Mulţi bancheri vor rămâne fără slujbe. Pentru fiecare dintre aceştia, pedeapsa va fi o combinaţie între ce anume au făcut, cât vor să repare din răul adus până acum şi noua cale spre care se îndreaptă omenirea. Aşa după cum s-a menţionat, organizaţiile cetăţeneşti vor fi informate cu 24 de ore înainte de aceste evenimente extraordinare.
Unul dintre cele mai importante aspecte care se vor rezolva este acela că lumea se va elibera de controlul financiar sub care a trăit până acum ca sub un jug. Conturile comune realizate de Federal Reserve Bank a Americii, precum şi de Banca Centrală Europeană includ porţiuni din conturi publice, care au fost ascunse sau pur şi simplu au fost furate. Aceste fonduri cumulate în timp au devenit imense, însă nicio instituţie nu a avut dreptul să le folosească vreodată. Acum băncile trebuie să plătească aceste sume colosale de bani care au fost furate, dar plata se va cere în aur, ceea ce se traduce în zeci de mii de tone de aur. Nicio bancă nu deţine această cantitate de aur, prin urmare datoria nu va putea fi plătită şi astfel băncile vor intra în faliment. Cu alte cuvinte sistemul bancar central, care este deţinut de „elita” masonică, va fi închis în curând.
Aceste colosale fonduri sunt în prezent păzite şi protejate cu vigilență de extratereştrii benefici şi de anumite fiinţe celeste superioare, astfel încât răutatea şi acţiunea satanică a „Iluminaţilor” să nu le distrugă. Prin ele însele, conturile respective reprezintă o dovadă a acţiunii malefice de până acum a cabalei criminale şi în acelaşi timp ele sunt şi sursa eliminării „elitei” masonice de pe scena financiară şi economică a lumii. Există deja planuri precise şi înţelegeri referitoare la aceste conturi imense, care să ajute infrastructura, piaţa muncii şi alte domenii vitale ale omenirii. Practic vorbind, aceste fonduri vor reprezenta veritabile sisteme de amorsare a economiei mondiale în viitorul apropiat, deoarece valoarea lor imensă este suficientă pentru a permite trecerea la un nou sistem financiar la nivel mondial.

Într-o primă fază, după ce vor fi făcute primele anunţuri despre arestări, se va crea probabil o mare agitaţie. Lumea nu trebuie însă să intre în panică, pentru că ceea ce se va petrece va fi de fapt o acţiune de amploare, de distrugere a unei mafii care a infestat de foarte mulţi ani întreaga lume. Există suficiente rezerve de hrană pentru cazuri majore de haos şi ele vor fi folosite corespunzător, deoarece nu se doreşte ca populaţia să sufere de pe urma acestor acţiuni. Totuşi, va fi aproape imposibil să se evite uriaşul val de panică şi dezechilibru, care va cuprinde minţile şi sentimentele populației în urma anunţurilor care vor fi făcute şi a demarării acţiunii de arestare. Tocmai de aceea, în SUA se fac deja pregătiri pentru instaurarea temporară a Legii Marţiale. Problema e că oamenilor le este frică de faptul că aceste arestări vor conduce exact la Legea Marţială şi de aici la instaurarea Noii Ordini Mondiale, însă diferenţa va fi aceea că cei care într-un astfel de caz ar fi vânat puterea, sunt acum ei înşişi vânaţi. Mai mult decât atât, nu va exista o preluare samavolnică a ceea ce a furat „elita” masonică, adică nu va fi pur şi simplu o „naţionalizare” a banilor şi a bunurilor acesteia, ci totul va avea loc în mod legal, transparent şi mai ales constituţional. În felul acesta oamenii vor putea vedea că operaţiunea respectivă este benefică şi vor prinde astfel încredere, înţelegând sensul în care se transformă viaţa lor. Cu alte cuvinte, se va acţiona la rădăcina copacului, nu la crengile lui, deoarece este necesar să se modifice întregul sistem, atât de acţiune, cât şi de gândire. Finanţele, comerţul, industria, societatea, totul se va transforma din temelii şi va avea un alt sens şi o altă energie.

Drake a afirmat că eforturile depuse în acest plan de amploare au costat până acum viaţa a 14 oameni; el spune că chiar şi lui îi este puţin teamă de trupele speciale, deoarece cunoaşte foarte bine modul în care pot acţiona siniştrii lunetişti (snipers). El vrea însă ca lumea să afle adevărul şi să pregătească aceste acţiuni astfel încât să se realizeze o tranziţie cât mai uşoară şi fără incidente violente.
Pentru a acţiona, armata aşteaptă cadrul legal definitv şi mai ales ea aşteaptă ca informaţia să se propage cât mai mult, pentru a se micşora astfel posibilele incidente dintre militari şi civili după instaurarea Legii Marţiale. Este necesar ca oamenii să înţeleagă faptul că armata nu va veni după ei, ci că militarii au sarcina de a controla eficient procesul de tranziţie la o nouă stare de lucruri a societăţii. Aceasta va implica o anumită perioadă, care se poate extinde chiar la o săptămână sau două. În legătură cu acest lucru, Drake se întrebă dacă civilii vor fi capabili să reziste câteva zile fără îngheţată, acadelele sau produsele cu care erau obişnuiţi, accentuând ca toată lumea va trebui să-şi modifice radical sistemul de gândire şi concepţia despre viaţă.
Scepticii ar putea spune: Iată, suntem deja în luna iunie şi nici vorbă de arestări în masă, chiar dacă ele au fost anunţate, în principiu, pentru sfârşitul lunii mai. Drake afirmă că acea estimare i-a fost oferită chiar de cei din armată şi că în această privinţă el nu a făcut decât să aducă la cunoştinţă informaţia respectivă. A adăugat, însă, că sunt foarte multe aspecte legale care trebuie să fie foarte bine puse la punct, pentru ca noul sistem şi acţiunea de arestare să se desfăşoare conform planului. Situaţia actuală la nivel mondial nu se desfăşoară după regulile unui joc mecanic, ci ea este încă foarte sensibilă la numeroase influenţe ce o pot orienta într-o direcţie sau alta. Prin urmare, este necesar să judecăm cu maturitate aceste aspecte, să avem răbdare şi totală încredere în realizarea cu succes a planului de eliminare definitivă a „elitei”  masonice, căci timpurile sunt aproape, iar posibilităţile ce ni se oferă sunt minunate.

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (VI)

 

 

Odată cu transformările radicale ale vieţii pe Pământ, o serie întreagă de instituţii şi de organisme vor dispărea, pentru că ele nu vor mai avea corespondent în noua viziune a omenirii. Astfel, serviciile secrete şi de spionaj, cum ar fi CIA sau FBI, vor fi inexistente în societatea care se va construi. Comerţul se va schimba în totalitate, iar legile lui de funcţionare vor îmbrăţişa alte principii decât cele actuale. Drake precizează că noile tehnologii, bazate pe energia liberă (free-energy) vor face posibile inclusiv aşa-numitele food-replicators, adică dispozitive care reproduc alimente. Totuşi, el afirmă că folosirea lor nu va fi posibilă deocamdată, cel puţin nu pe scară largă, datorită faptului că acestea consuma foarte multă energie şi au nevoie de o mare putere de calcul, astfel că va fi nevoie de 1-2 ani înainte ca tehnologia de replicare a hranei să fie dată masiv în folosinţă.

 

Drake face nişte precizări importante cu privire la perioada imediat următoare, ce va urma după arestări, adică atunci când totul va fi în tranziţie. El spune că viaţa nu va fi uşoară şi că fiecare va trebui să-şi poarte singur de grijă o anumită perioadă. Apare însă o dilemă: dacă ştiinţa şi tehnologia vor fi atât de dezvoltate, nu vor acapara ele oare locurile de muncă ale oamenilor? Răspunsul pe care îl oferă Drake este că viitorul va fi oarecum similar cu cel din serialul Star Trek, în care societatea îţi dă tot ce îţi doreşti, dar vrea de la tine să fii într-o oarecare măsură productiv, în sensul că alegi un talent din cele pe care le ai şi îl aplici folosind noile tehnologii. Aceasta va fi de fapt noua şcoală, provocarea pentru fiecare individ, adică impulsul fiecăruia de a-şi folosi imaginaţia prin prisma noilor tehnologii, pentru a vedea cât de departe pot fi ele dezvoltate şi ce se poate obţine prin utilizarea lor benefică.

În furtuna care va fi declanşată de aceste evenimente, factorii militari responsabili şi-au exprimat opinia că ei vor ca omenirea să înveţe ceva din această experienţă. Cuvântul de ordine pare a fi: fără suferinţă, dacă e posibil. În această idee, acţiunile nu trebuie să fie pripite, ci ele trebuie îndelung planificate, chiar până la cel mai mic detaliu, însă mulţi oameni lucrează pentru ca acest lucru să fie împiedicat, iar evenimentele să degenereze într-un haos total. De pildă, Drake a afirmat că din informaţiile pe care le avea, Grecia trebuia să părăsească zona Euro încă de acum două luni (mai precis, în luna aprilie 2012), dar probabil s-a vrut ca lucrurile să decurgă fluent, fără sincope şi acum Grecia poate ieşi în mod oficial în afara zonei Euro, fără să provoace prea mult haos. După aproximativ două săptămâni de la ieşirea Greciei din UE, efectul va începe să fie resimţit cu putere şi în SUA. În orice caz, apare din ce în ce în ce mai evident că „Iluminaţii” pierd controlul asupra informaţiei şi că ei nu prea mai au bani ca să acţioneze. Când finanţele le vor lipsi cu desăvârşire, toţi „mercenarii” care au lucrat pentru ei vor pleca imediat şi atunci întregul castel de nisip, pe care l-au construit cu atâta migală, se va prăbuşi iremediabil. 

 

Această prăbuşire va implica, fireşte, şi prăbuşirea tuturor valutelor în circulaţie, care astfel devin zero ca valoare. Argintul va fi foarte important atunci, pentru că el a fost scos în cea mai mare parte din mine şi se află fie în folosirea pe cale industrială, fie în circulaţie. Pe de altă parte, aurul nu a fost încă exploatat în întregime, deoarece se ştie că încă mai există cantităţi uriaşe în minele de pe suprafaţa globului; prin urmare, preţul aurului va scădea. În această direcţie, un alt insider care a apărut cu informaţii în mediul online pe la sfârşitul anului trecut şi care semnează cu numele Jade Lion, afirmă că există un filon foarte masiv de aur, care traversează sudul Chinei şi unele zone ale Cambodgiei şi ale Laosului. Felul în care s-a format acest filon extraordinar de aur este problema geologilor. Important este că ţările asiatice au scos de-a lungul perioadelor istorice zeci de tone de aur din acest depozit gigantic, manufacturându-l în felurite obiecte de artă sau monezi. Deşi s-a urmărit ca secretul acestui aur să fie ţinut cât mai bine, totuşi niciun secret nu este perfect, astfel încât bancherii „Iluminați” au aflat despre el încă de acum 200 de ani, punând la cale un plan pentru a-l exploata doar pentru ei. Modul în care au procedat este o dovadă cât se poate de clară a intenţiilor lor malefice în ceea ce priveşte omenirea şi din acest punct de vedere este util să cunoaştem firul acţiunii pe care ei au declanşat-o.

 

În 1776, economistul şi filosoful de origine scoţiană Adam Smith a publicat cartea sa fundamentală: Avuţia Naţiunilor în care, printre altele, argumentează că acele persoane care vor deţine mari cantităţi de aur vor crea în mod inevitabil războaie şi alte catastrofe, deoarece ceilalţi oameni vor continua să se lupte între ei pentru rezervele mici de aur care le vor mai rămâne la dispoziţie. Pe de altă parte, ordinul „Iluminaţilor” a luat naştere în Bavaria (care acum face parte din Germania) în acelaşi an. Ţelul declarat al „Iluminaţilor” era acela de a domina în totalitate planeta şi resursele acesteia. Guvernul bavarez a publicat mai târziu documentele care expun planul sinistru al „Iluminaţilor” şi unii dintre conspiratori au fost arestaţi. Cu toate acestea, planul a rămas în acţiune. Pentru a-l sprijini, a fost plănuit de asemenea Primul Război Mondial; liderii ţărilor au fost sfătuiți că e mai bine pentru ei să depună tot aurul într-un depozit comun mondial, dacă doreau într-adevăr să se bucure de pace.

 

După încheierea Primului Război Mondial, în anul 1921 Împăratul Hirohito al Japoniei a participat la o întâlnire foarte importantă cu bancherii masoni în Londra, pentru a pune la punct împreună detaliile unui plan foarte amplu şi secret de confiscare a aurului care există în lume. Acesta urma să fie depozitat în ceea ce avea să devină Banca Reglementărilor Internaţionale (Bank for International Settlements). Aparent, ideea foarte vicleană era ca prin ascunderea întregii cantităţi de aur, nicio naţiune nu va mai putea să încerce să obţină acel aur şi, prin urmare, pacea se va instaura pe Pământ. „Iluminaţii” i-au asigurat pe liderii statelor lumii că vor putea avea acces oricând la aurul din acel depozit internaţional prin intermediul Miniştrilor lor de Finanţe. Oamenii nu ar şti niciodată cât aur se află în acel depozit, iar locul ar fi fost păzit de forţe foarte bine înzestrate. 

Conducătorii statelor au fost în cele din urmă convinşi de aceste argumente şi astfel pretutindeni în lume au fost date legi care stipulau faptul că deţinerea de aur este interzisă şi că cei care nu-l vor preda de bună voie, îl vor pierde prin confiscare. Toate aceste lucruri pot fi consultate în arhive, deoarece ele au fost notate şi înregistrate de-a lungul timpului în documente.

 

Obligaţiunile Rezervei Federale, care era de fapt Banca Reglementărilor Internaţionale, au fost împărţite ţărilor care au depus aurul lor în depozitul internaţional de către una dintre cele 12 bănci ale Rezervei Federale de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Unele dintre aceste obligaţiuni au fost emise în 1928, însă majoritatea dintre ele au fost emise în 1934. Obligaţiunile au fost însă de la început emise în mod intenţionat cu greşeli, astfel încât oricine încerca mai apoi să-şi recupereze banii, era considerat un escroc, fiind pe loc încarcerat sau chiar executat. Întrucât preţul aurului a crescut din ce în ce mai mult, Rezerva Federală  a fost obligată să emită din ce în ce mai multe obligaţiuni către ţările posesoare din Asia, care deţineau cea mai mare parte a aurului din depozit, însă acele obligaţiuni nu valorau practic nimic. De aceea, ţările în cauză din Asia au format o alianţă pentru a pune capăt corupţiei şi incredibilei minciuni din partea bancherilor „Iluminaţi”. Ei i-au împuternicit pe Neil Keenan şi Keith Scott pentru a scoate la lumină toate aceste maşinaţii criminale ale cabalei masonice. De aici s-a ajuns la implicarea facţiunii benefice a generalilor din Pentagon şi a altor „băieţi buni” în lupta juridică ce a fost pornită pentru recuperarea acestei imense cantităţi de aur. Fondul acestui proces este că garanţiile respective constituie prin ele însele mandate de arestare legale pentru conspiratorii Rezervei Federale. Astfel, facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon, ajutaţi de o alianţă de mai mult de 140 de naţiuni, este acum pregătită să folosească aceste garanţii ca pe nişte mandate legale pentru arestările în masă ale „elitei” criminale a masonilor. Dacă „Iluminaţii” nu s-ar fi infiltrat atât de adânc în toate structurile societăţii actuale şi mai ales la nivel guvernamental, aceste arestări ar fi fost mult mai simple. Aşa, însă, ele vor implica căderea guvernelor şi modificarea sistemului de conducere statală.

 

Situaţia este mult complicată de faptul că, cel puţin aparent, cabala criminală nu vrea să cedeze puterea, astfel încât să se realizeze transformarea fundamentală a civilizaţiei. Ultimele zile par să indice însă anumite discuţii şi intenţii de culise, care sunt dezvăluite într-o anumită măsură de Benjamin Fulford și de Drake. Recenta reuniune anuală a grupului Bilderberg a polarizat în cea mai mare parte atenţia mass-media, însă aceasta a constituit de fapt o mişcare abilă pentru a îndepărta atenţia de la întâlnirile secrete care au fost planificate pentru perioada imediat următoare, cum ar fi cea de pe 21 iunie, de la Kimball Castle (Colorado). Fulford dezvăluie faptul că Societatea Dragonului Alb se află deja în posesia multor dovezi foarte clare, specifice şi detaliate despre sacrificiile umane, crimele şi abuzurile pe care „elita” satanică a masoneriei le-a realizat şi încă le mai pune în practică. O parte dintre aceste dovezi provin din înregistrări cu camere de filmat de înaltă rezoluţie, de mărimea unui şurub, care au fost plasate în diverse locuri – de pildă în capacul de hidrant -, acolo unde „Iluminaţii” se întâlneau pentru a realiza ritualurile lor satanice. Alte dovezi au fost strânse de la unele fiinţe implicate în astfel de orori, care au admis să depună mărturie, expunându-se astfel cu bună ştiinţă unor riscuri foarte mari. Chiar şi numai atât ar fi de ajuns pentru condamnarea definitivă a cabalei masonice. Dar, în timp ce membrii Societăţii Dragonului Alb tind să aibă o atitudine mai „paşnică”, sugerând o ieşire „la înţelegere” a cabalei criminale de pe scena mondială, facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon se pare că nu este la fel de dispusă pentru această „rezolvare”. O estimare generală ne arată că există aproximativ un milion de membri ai cabalei, pretutindeni în lume, care urmează să fie arestaţi pentru a da socoteală pentru crimele săvârşite, pentru incredibilele opresiuni şi pentru faptele abominabile pe care ei le-au săvârşit. 

 

Actualmente, Rezerva Federală afirmă că este practic imposibil să plătească obligaţiunile la purtător, recunoscând astfel implicit cazul de forţă majoră şi admiţând public falimentul. Cu toate acestea, anunţul acestui faliment nu a fost făcut public, iar cabala nu s-a retras de la putere. Foarte curând însă va urma căderea totală a sistemului financiar actual.

După această cădere a sistemului bancar mondial, Fulford arată că se propune o împărţire la jumătate între Occident şi Orient a eforturilor şi acţiunilor de refacere a economiei lumii şi a vieţii oamenilor, odată cu ştergerea datoriilor guvernamentale si a celor bancare. Să sperăm că nu vor exista „derapaje” ori „bonificaţii”, ce nu ar face decât să întârzie progresul spiritual al civilizaţiei umane. Deja, într-un interviu oferit ziarului The Harvard Crimson la începutul lunii mai 2012, fostul Secretar de Stat în Administraţia Americană, Henry Kissinger – care a jucat de altfel un rol major în multe „afaceri” ale cabalei criminale, fiind el însuşi un membru marcant al acesteia -, afirma nonşalant că în criza care va urma, se va ivi probabil ocazia pentru „elită” să introducă Noua Ordine Mondială. (http://www.thecrimson.com)

 

Interesul major este însă focalizat asupra negocierilor în ceea ce priveşte introducerea noilor tehnologii nepoluante, adică a tehnologiilor bazate pe energia liberă. Dintr-un anumit punct de vedere, acest aspect este de asemenea hilar, pentru că sentimentul este acela că ni s-ar face o „favoare” prin accesul la aceste tehnologii, care ne-au fost furate şi interzise timp de zeci de ani. Aceste „negocieri” se fac cu consiliile de conducere ale marilor concerne economice, pentru eliminarea surselor de energie bazate pe hidrocarburi (petrol, cărbune). În acest sens, Societatea Dragonului Alb pare să aibă din nou o atitudine relativ conciliantă, propunând o introducere gradată a acestor tehnologii în viaţa oamenilor, pentru a nu provoca şocuri sociale ori chiar haos. Dar, dacă – vorba din popor – „stăm strâmb şi judecăm drept”, de unde ar putea proveni acest teribil haos? Probabil este vorba despre zecile de milioane de oameni implicaţi în sectorul energetic, ale căror slujbe vor dispărea. Totuşi, acestea ar putea fi reconvertite în procesul de producţie al noilor dispozitive tehnologice şi, în plus, să nu uităm că atunci producerea energiei nu va mai costa practic nimic, astfel încât traiul zilnic va deveni şi el mult mai uşor şi mai plăcut. Prin urmare, o astfel de „înţelegere” apare de asemenea ca un fel de atenuare a pierderilor pe care le vor suferi marile companii şi concernuri petroliere, carbonifere sau chiar hidroenergetice. În opinia noastră, transformarea vieţii pe Pământ va trebui să implice în egală măsură găsirea unor mijloace alternative de activitate, astfel încât omenirea să nu mai depindă de vechile obiceiuri sau paradigme ale gândirii. Altfel, este posibil să ne confruntăm cu o situaţie asemănătoare celei din binecunoscutul proverb al înţelepciunii populare: „Câinele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia.” 

Pe de altă parte, este de înţeles că gestionarea vechilor concernuri şi industrii trebuie să fie echilibrată, căci ele vor fi atunci precum un aparat casnic pe care îl avem şi îl folosim de mulţi ani; într-o zi, pe piaţă îşi face apariţia un alt aparat mult mai bun, care serveşte acelaşi scop, dar cu toate acestea oamenii nu aruncă imediat la gunoi vechiul aparat. E necesară, deci, o anumită perioadă de tranziţie, însă ceea ce dorim să spunem este că această perioadă de tranziţie ar trebui să fie cât mai scurtă, deoarece orice prelungire nejustificată ar duce la complicaţii şi întârzieri ale procesului transformării spirituale şi tehnice a civilizaţiei. Este deci normal să se ofere o anumită protecţie marilor corporaţii energetice, care au angajate sute de mii de lucrători, până când ele vor fi capabile să gestioneze aşa cum trebuie trecerea de la folosirea surselor energetice pe bază de hidrocarburi la cele bazate pe energia liberă. Mai mult decât atât, conform lui Benjamin Fulford, Societatea Dragonului Alb poartă discuţii cu reprezentanţii guvernului SUA pentru ieşirea dolarului de pe piaţă şi înlocuirea lui cu o nouă valută. 

 

De fapt, noi, populaţia lumii trebuie să decidem felul în care cabala criminală să fie înlăturată de la putere şi acest lucru nu poate fi realizat decât în două moduri: fie printr-un război total, fie printr-o „negociere” cu „elita” masonică, astfel încât tranziţia să se facă într-un mod paşnic, lin şi fără suferinţă pentru populaţia globului. Drake afirmă că ambele părţi (atât cabala criminală, cât şi „băieţii buni”) optează pentru o tranziţie fără violențe şi război, care ar duce la pierderea a două treimi atât din efectivele armatei benefice, cât şi din cele ale trupelor care sunt loiale cabalei criminale. De aceea, Drake informează oamenii că facţiunea benefică a militarilor de la Pentagon doreşte ca lumea să-şi exprime opţiunea într-un fel de referendum, ca vot, între cele două posibilităţi. Familiile cabalei satanice doresc să se predea, dar deocamdată nimic nu există scris şi semnat în acest sens. Totuși, rezultatul votului este edificator: 99,4% din cei care au votat pe internet (aproximativ 5000 de voturi) și-au exprimat acordul pentru noul program de reconstrucție economică a lumii (implicit pentru reevaluarea economică a SUA prin programul NESARA), ceea ce reprezintă un puternic impuls pentru facțiunea benefică a generalilor de la Pentagon în negocierile pe care le poartă cu membrii „elitei” masonice în vederea capitulării acestora.

 

Zilele şi săptămânile care vor urma imediat după arestări, după căderea monedei euro şi a dolarului, precum şi după modificarea sistemului financiar vor fi relativ dificile, însă ele nu trebuie să constituie motiv de panică, deoarece  nu reprezintă o simplă devalorizare a unei valute, nu înseamnă doar căderea unei bănci şi nu semnifică doar o criză economică regională. Tot ceea ce se va petrece reprezintă de fapt schimbarea din rădăcini a unui sistem corupt şi profund malefic, care a condus la dezastrul economic mondial pentru a satisface nebunia unei „elite” de bancheri psihopaţi, care îşi spun „Iluminaţi”. Prin urmare, este vorba de căderea întregului sistem financiar şi a economiei mondiale; mai bine zis, este vorba despre despre o reconvertire a modului de a face comerţ şi de a înţelege viaţa.

Aşa cum e şi firesc, în momentul în care se va face anunţul public, oficial, toate economiile din bănci şi toate conturile vor deveni în mod automat zero. De asemenea, toate economiile „la saltea” sau „la cutie” vor avea aceeaşi soartă. Orice valută va fi atunci nulă, pentru a permite introducerea unei noi valute internaţionale şi mai ales pentru a putea reevalua toate valutele existente după noul sistem care va fi propus. Astfel, se va trece de la ceea ce se ştie a fi un sistem bazat pe datorie, la un sistem bazat pe echitate. Băncile înseşi, ca instituții, dacă nu sunt afiliate cu Rezerva Federală sau la sistemul central bancar al „Iluminaților”, nu vor fi suspendate. Va exista o perioadă de o săptămână sau două în care schimburile comerciale nu vor putea fi făcute decât în aur sau argint. Mai apoi, odată cu startul noului sistem, care nu va mai fi un sistem de debit (ca în prezent), ci un sistem bazat pe valoarea reală a produsului sau a tranzacţiei, comerţul va demara încetul cu încetul, iar valutele curente vor dispărea în timp.

 

Anunţurile vor fi făcute la început pe anumite posturi, cum ar fi CVN (Cosmic Vision News) (http://www.blogtalkradio.com) şi la posturile locale, până când mass-media centrală va prelua şi ea toate ştirile şi le va difuza la nivel global. Ne putem aştepta ca, imediat după ce vor fi anunţate primele arestări, oamenii să înceapă să ceară să li se facă dreptate. Este însă important să ştim că noua societate şi noul sistem va fi edificat pe baza unor principii total opuse celor din prezent, astfel încât nimeni nu va mai putea înşela justiţia şi nu se va mai putea sustrage de la acţiunea ei. Prin urmare, ura, violența sau resentimentele nu vor avea de ce să anime spiritele în acele momente, pentru că fiecare dintre cei răi îşi va primi pedeapsa cuvenită.

 

Ne putem întreba dacă „elita” este conştientă că această intervenţie şi arestările care vor începe o va opri din planurile ei satanice. Din datele şi informaţiile care „transpiră” mai ales în mediul virtual, putem înţelege că „Iluminaţii” ştiu deja că au pierdut bătălia, însă ei continuă totuşi „să încerce marea cu degetul” dintr-un fel de inerţie şi, în plus, pentru că lupta se poartă la mai multe nivele. Nu toate nivelele masonice au acces la aceleaşi posibilităţi. Astfel, la nivel superior, „elita” masonică interacţionează cu mai multe specii extraterestre şi de asemenea ea ştie foarte bine că oamenii sunt de fapt o combinaţie a mai multor rase ET, însă orgoliul şi aroganța îi face pe membrii ei să-şi asume anumite drepturi şi merite care în realitate nu sunt adevărate. În plus, o parte – e drept, destul de restrânsă – din această „elită” criminală are acces la aşa-numita tehnologie stargate, care îi permite să părăsească oricând această planetă, având ca destinaţie orice altă planetă din univers pe care doreşte să se teleporteze. Este interesant de asemenea de observat modalitatea divin integrată prin care civilizaţiile ET benefice nu vin şi nu extermină imediat şi total cabala satanică, ci doar o „faultează” şi îi dă avertismente repetate, ajutându-ne în acest fel pe noi, oamenii, să înţelegem menirea acestui joc foarte complicat de forţe şi experienţe. Oricât de neplăcută şi dificilă a fost hegemonia „Iluminaţilor” în lume, totuşi ea nu a fost lăsată în mod gratuit de Dumnezeu, ci a avut rolul ei şi în această direcţie putem înţelege într-o anumită măsură că acest rol a fost acela de a ne face să întrevedem cu mai multă claritate ţelul nostru în lume şi necesitatea ascensiunii spirituale, în antiteză cu scufundarea în materialism, plăceri şi ţeluri inferioare. La urma urmelor, fiecare civilizaţie îşi are modul propriu de evoluţie spirituală. În cazul omenirii, se poate spune că ea s-a confruntat cu o situaţie specială, un fel de „experiment” cosmic şi chiar planeta însăşi (Pământul) este cunoscută în galaxie ca fiind un loc foarte special, chiar exotic am putea spune, prin extraordinara diversitate a vieţii şi a speciilor de fiinţe care o locuiesc.

 

Există apoi un nivel inferior al „elitei” criminale, care nu are acces la tehnologia stargate sau la alte tehnologii de vârf, dar totuşi este capabilă să construiască numeroase baze subterane şi adăposturi, în ideea că se va „proteja” în timpurile care vor veni, asociate de membrii ei cu evenimente apocaliptice. „Iluminaţii” credeau că planeta noastră va deveni nelocuibilă pe la sfârşitul anului 2017, datorită evenimentelor cataclismice care o vor afecta; în această direcţie ei se bazau pe anumite profeţii care, în lumina noilor realităţi şi a noii linii temporale pe care omenirea a intrat, nu mai sunt valabile în prezent. Deşi acest aspect are partea lui de adevăr, totuşi în prezent el este „reconvertit” într-un viitor mai paşnic şi mai luminos. La aceasta, o contribuţie esenţială au avut civilizaţiile extraterestre benefice, care au monitorizat continuu activele nucleare ale marilor puteri, nepermiţând declanşarea unor explozii devastatoare, care de multe ori ar fi putut să modifice radical destinul omenirii. Orice explozie atomică – cu atât mai mult dacă ea este o explozie termonucleară – alterează înclinarea axei planetei noastre, astfel încât dacă s-ar fi declanşat un război nuclear, care ar fi putut să implice câteva zeci sau chiar sute de astfel de explozii, efectele asupra vieţii pe Terra ar fi fost devastatoare, datorită perturbării dramatice a axei sale de rotaţie. Aceasta ar fi condus la crearea unor valuri tsunami ce ar fi putut avea înălţimi chiar şi de câteva sute de metri.

 

La o analiză mai atentă descoperim că precauţiile „elitei” masonice nu erau deloc nejustificate. Există anumite relatări din antichitate, cum ar fi unele scripturi hinduse, în care se vorbeşte efectiv despre atacuri și explozii atomice. Epopeea hindusă Mahabharata este un bun exemplu în acest sens; acolo este descris chiar şi felul în care mureau elefanţii răpuşi de radiaţii, sunt date descrieri perfecte ale echipamentelor atomice şi sunt redate efectele nocive ale radiaţiei atomice asupra fiinţei umane. După efectuarea primei detonări nucleare din istoria modernă a umanităţii, care a purtat numele de cod: Trinity şi a avut loc în 1945, în zona deşertului White Sands din statul New Mexico (SUA), conducătorul proiectului la acea vreme, fizicianul Robert Oppenheimer, a afirmat că „nu e prima dată când omul a făcut aşa ceva”. Lumea ştiinţifică modernă nu e însă dispusă să se „complice”, aplecându-se asupra studiului acestor elemente, deoarece în felul acesta s-ar strica liniştea şi confortul unor teorii aberante despre originea speciei umane şi a vieţii ei pe pământ, pe care ştiinţa modernă încă le mai susţine cu o încăpăţânare tâmpă. 

Însă cabaliştii masoni, chiar dacă sunt malefici în intenţii şi aspiraţii, nu înseamnă că sunt şi proşti. Ei cunosc foarte bine elemente detaliate despre trecutul real al omenirii şi a istoriei Pământului şi ştiu că toate culturile care amintesc despre aşa-zisa „epocă de aur” spuneau adevărul (în această direcţie, lucrarea lui Graham Hancock, Fingertips of the Gods, este edificatoare; o sinteză a elementelor pe care ea le cuprinde poate fi citită aici: http://en.wikipedia.org). Problema cu „elita” masonică e că ea îşi imaginează că această „epocă de aur” se referă la Noua Ordine Mondială, pe care „Iluminaţii” sunt atât de interesaţi să o instaureze, profitând de haosul care s-ar putea crea în această perioadă. 

 

Evenimentele cu care s-ar putea confrunta omenirea în viitorul imediat nu sunt doar de natură economică, financiară ori socială, ci ele pot implica şi anumite evenimente de natură cosmică. Dintre acestea, exploziile solare ar putea constitui ameninţarea imediată cea mai probabilă. De altfel, NASA a anunţat mai „şoptit” încă de acum câţiva ani că întregul nostru sistem solar pare că „se schimbă”. De pildă, a fost necesară înlocuirea grilei de încadrare a exploziilor solare, pentru că exploziile din ultima perioadă depăşesc cu mult intensitatea celei mai mari explozii solare care era figurată până atunci cu 10. Astfel, a apărut sistemul cu clasele C (explozii solare slabe), M (explozii solare medii) și X (explozii solare foarte puternice). În plus, s-a observat că planetele din sistemul nostru solar au devenit mai luminoase, mai calde, iar câmpul lor magnetic s-a intensificat; la toate acestea se adăugă evenimentele de pe Terra, din ce în ce mai bulversante şi mai intense, care nu pot fi negate. Prin urmare, nu poate fi o coincidenţă că toate planetele se încălzesc şi aceasta ne arată că ceva de natură energetică se petrece în mod evident în sistemul nostru solar.

Unii cercetători contemporani, cum ar fi Harold Aspden (1927 – 2011) au descoperit ce domenii de frecvențe de microunde vor emite dimensiunile înalte ale universului (pentru conformitate, detalii şi informaţii despre lucrările sale de referinţă se pot găsi pe site-ul său (http://lifeforcegenie.com). Mai apoi, aceste game de frecvenţă au fost chiar descoperite în spaţiu, fiind emise de galaxii. Astfel, s-a constatat că cele mai înalte frecvențe sunt în centrul galaxiei; apoi, ca foile unei cepe, aceste frecvențe scad pe măsură ce ne apropiem de periferia galaxiei. Fiecare stea dintr-o zonă a galaxiei are „semnătura” ei specifică; apoi se trece la nivelul următor, dar această trecere este bruscă, adică nu există valori intermediare pentru emisia de frecvenţă a energiei. Aceste zone nu sunt însă fixe, ci ele se expansionează şi atunci când acest lucru se petrece, energia lor „încarcă” planetele şi le „încălzeşte”. Anumite civilizaţii extraterestre foarte evoluate cunosc bine acest proces şi l-au explicat de-a lungul timpului unor civilizaţii de pe Pământ, ceea ce a dus la apariţia în culturile noastre a scrierilor despre succesiunea „erelor omenirii”.

 

Ceea ce trebuie înţeles aici este faptul că „noua eră” sau „era de aur” nu înseamnă o distrugere în masă a umanităţii; dimpotrivă, ea implică în primul rând o transformare spirituală profundă a fiinţei umane, care o face să înţeleagă menirea şi importanța fundamentală a energiei iubirii în Univers. Se poate spune chiar că „Universul este făcut din energia iubirii” şi de altfel există mai multe studii care demonstrează acest lucru; de pildă, s-a constatat că oameni care manifestă  o iubire puternică şi o direcţionează conştient către molecula de ADN, pot influenţa legăturile covalente din aceasta, distribuţia atomilor în structura ei, precum şi nivelul energetic subtil care se manifestă în acel cadru, realizând astfel vindecări sau modificări spectaculoase de informaţie energetică, cu efecte extraordinare în celelalte planuri de manifestare ale fiinţei respective (fizic, eteric, astral etc.). În legătură cu acest aspect, în ultima perioadă s-a remarcat faptul că, la nivel global, oamenii au tendinţa să devină mai puţin violenţi, indiferent ce se relatează în mass-media. Mai mult decât atât, un studiu redat în cotidianul Huffington Post arată foarte clar că anul trecut (2011) „cantitatea” de război pe planeta a scăzut şi că această tendinţă este tot mai accentuată. Cu alte cuvinte, oamenii încep să realizeze tot mai mult, chiar şi la nivel subconştient, inutilitatea violenţei, a războiului şi a competiţiei, eliminând astfel „arma” principală de subjugare, de control şi de profit a cabalei criminale masonice.

 

Se poate pune întrebarea: nu cumva există totuşi şansa ca „Iluminaţii” să câştige lupta şi să instaureze Noua Ordine Mondială? La aceasta se poate răspunde destul de simplu: obiectivul lor este să omoare câteva miliarde de oameni pentru a-şi putea duce cu succes la îndeplinire planul satanic de stăpânire a lumii. Totuşi, ei nu pot realiza această faptă abominabilă decât dacă deţin controlul asupra armamentului, însă cei care deţin acest control, adică generalii de armată, refuză să acţioneze în acest mod. Mai mult decât atât, o parte dintre ei pregatesc anihilarea influenței cabalei criminale în lume. Inițiativa lor nu este însă singulară, ci regăsim pretutindeni în lume astfel de organisme sau grupări ale „băieților buni”, care luptă pentru eliberarea omenirii de sub influența malefică a cabalei criminale. Actualmente, împotriva Rezervei Federale sunt coalizate 143 de ţări şi ele creează structura legală pentru ca arestările în masă ale membrilor „elitei” satanice să aibă loc cât mai curând. 

Totuși, este posibil să apară o dilemă: dacă există această „dispensă divină” care permite civilizaţiilor ET benefice să intervină şi să ne ajute în acest fel, făcând ca armamentul atomic al oricărei puteri nucleare să nu mai funcţioneze, atunci de ce mai este nevoie să fie făcute arestările în masă ale cabalei criminale? Aici ajungem la aceeaşi problemă care a fost analizată şi în unele dintre episoadele anterioare ale acestei serii: civilizaţiile ET benefice nu doresc – şi nici nu este indicat – să vină precum nişte „salvatori în lumină”, realizând totul în locul nostru, ci este necesar ca noi înşine să învăţăm din această lecţie, să dobândim experienţa necesară şi să facem alegerile corecte ce ne vor propulsa mai apoi pe drumul ascensiunii spirituale. Acesta este de altfel sensul evoluţiei. Chiar dacă evenimentele care ne vor transforma existența suferă anumite amânări, nu înseamnă totuși că ele nu se vor mai petrece; aceasta este doar o problemă de timp, nu de acţiune. Ele vor fi declanşate în mod constituţional de către armată, în colaborare cu forţele poliţieneşti şi cu cele ale justiţiei. Pentru efectuarea arestărilor, dovezile există şi ele sunt zdrobitoare. 

 

Ne-am putea pune problema dacă generalii din armată nu sunt de fapt tot membri ai cabalei criminale, caz în care aceste arestări nu vor avea loc niciodată. Este adevărat că o parte din conducerea armatei oricărei ţări este în subordinea „Iluminaţilor”, însă cei mai mulţi generali nu sunt de acord cu aceştia şi nu fac parte din rândurile lor. În general vorbind, militarilor nu prea le place să se trezească în miez de noapte pentru a merge la ritualurile funeste ale „elitei” criminale. Lor nu le place nici ce se petrece acolo, nici care este scopul acelor întâlniri. Marea majoritate a armatei vrea doar să îşi facă bine treaba, să îşi asculte superiorul şi să câştige bani pentru familie. În plus, militarii sunt legaţi şi prin jurământul făcut pentru protejarea ţării şi a locuitorilor ei şi tocmai de aceea nu vor fi deloc dispuşi să-şi calce acest jurământ pentru a omorî zeci sau sute de milioane de oameni pentru că aşa doresc nişte sceleraţi care nu mai au contact cu realitatea situaţiei. 

 

Singura soluţie pentru membrii „elitei” criminale, care în majoritatea lor sunt albi şi nu prea suportă celelalte rase, este genocidul planetar, deoarece altfel ei nu vor putea stăpâni lumea aşa după cum şi-au propus. Unul dintre motivele principale pentru aceasta este că ei nu agreează ca numărul mare de oameni să aleagă unde se duc banii şi ce să facă cu ei; oameni mai puţini pe planeta înseamnă deci o dirijare mai eficientă a fondurilor de bani. Din această cauză „elita” masonilor ascunde de zeci de ani tehnologia antigravitaţiei şi a energiei libere nepoluante, pentru că altfel zonele mai sărace ale globului ar înflori şi s-ar dezvolta foarte mult. În acest sens, textul care le dă apă la moară „Iluminaţilor” este analiza societăţii umane, redată în documentul Iron Mountain, o carte scrisă în anul 1967 de către un grup de 15 persoane a căror identitate nu a fost făcută publică. În această lucrare se arată că, pentru ca un guvern să se menţină la putere, este necesară crearea războiului sau a substitutului unui război. În acelaşi text se afirmă că, dacă oamenii ar continua să se înmulţească necontrolat, planeta nu i-ar mai putea întreţine. Totuşi, David Wilcock afirmă că a discutat cu anumite persoane competente în domeniu,  care i-au spus că doar bazinul Amazonului ar putea singur să susţină viaţa a peste 20 de miliarde de fiinţe umane. Prin urmare, argumentul cu „bomba suprapopulării” nu este fundamentat, mai ales că „elita” deţine tehnologia materializării hranei (food replicators). Dacă am avea la dispoziţie noile tehnologii, doar cu antigravitaţia şi cu această replicare a hranei am putea migra fără probleme pe oricare altă planetă am dori, pentru că energia sau hrana nu ar mai constitui atunci un impediment.

 

Presiunea asupra „Iluminaţilor” creşte din ce în ce mai mult. Arestarea lor este iminentă şi ea este indirect confirmată şi de respectatul jurnalist Tom Heneghan, care este redactorul şef al ziarului British Guardian. Afirmaţiile ziaristului vin să confirme anunţurile făcute de alţi „whistleblowers” (Drake, Fulford, Wilcock, Thierry etc.) şi atestă faptul că aceste arestări vor începe foarte curând. Semnalul pentru arestări va fi dat de anunţul despre aşa-numitele Reglementări Globale între state, care vor implica anularea datoriilor, recapitalizarea băncilor din întreaga lume şi crearea unei rate echilibrate a dobânzii, care va rămâne neutră şi nu va creşte.

Toate valutele vor fi emise de Trezoreria fiecărei ţări sau de către grupurile de state care se vor asocia. Astfel, banii nu vor mai fi emişi de către băncile centrale private, pentru ca mai apoi să fie împrumutaţi cu dobânda guvernelor şi altor bănci. Aşa după cum am arătat, acesta a reprezentat un sistem financiar malefic, de creare a unei datorii artificiale care a epuizat guvernele şi populaţia ţărilor de resursele proprii. În loc să stimuleze dezvoltarea, el a condus spre sărăcie şi suferinţă, deoarece cea mai mare parte a bogăţiei lumii a ajuns în decursul timpului în mâinile băncilor centrale, controlate şi deţinute de către familiile „elitei” satanice a masonilor. Aceste imense bogaţii au fost folosite, printre altele, pentru a controla liderii naţiunilor, pentru a provoca războaie între state şi pentru a semăna distrugerea sistemelor sociale astfel încât planurile lor întunecate să fie îndeplinite. Toate acestea au reprezentat o teribilă crimă împotriva umanităţii şi evidența ei a fost recunoscută de-a lungul anilor de multe fiinţe umane inteligente. Cu toate acestea, sistemul a fost atât de adânc înrădăcinat şi atât de puternic implementat în conştiinţa maselor, încât el a rezistat oricărei tentative de schimbare. În realitate, el este un sistem corupt, care nu poate sfârşi decât în mod catastrofic.

 

În acest moment s-a ajuns în situaţia în care nu mai există nicio cale de a-l susţine; „soluţia” salvatoare la care au apelat de atâtea ori până acum „Iluminaţii” şi care a constat în tipărirea a tot mai mulţi bani, fără a avea pentru aceasta nicio justificare reală, nu mai este posibilă. Sfârşitul acestui sistem canceros a fost prevăzut chiar de către „Iluminaţi” de mult timp, însă secretul lui a fost păzit cu străşnicie. Acum, marea întrebare este dacă el va genera haos sau se va desfăşura într-o formă organizată şi predictibilă. Aşa după cum am arătat, intenţia este ca trecerea la noul sistem să se realizeze cât mai sinuos, fără sincope, fără panică şi fără ca populaţia să sufere de pe urma transformărilor inerente care vor urma.

Noul sistem financiar va da posibilitatea fiecărei naţiuni să creeze propriii ei bani. În conformitate cu unele informaţii de culise, acest lucru ar fi trebuit să se petreacă de mai multe ori până acum, în ultimii 20 de ani, însă au existat serioase impedimente, dintre care cel mai mare a fost refuzul acerb al „elitei” criminale de a renunţa la puterea pe care ea o dobândise.

 

Reglementările Globale care au fost discutate între naţiuni implică, în mare, un dublu proces. Mai întâi se va proceda la o restituire a sumelor de bani furate de Rezerva Federală de la toate celelalte ţări (în prezent, 143). Această sumă se ridică la 47 trilioane de dolari, însă unele surse sugerează că suma este în realitate mult mai mare. Restructurarea globală a sistemului financiar a fost dificil de realizat datorită naturii sale complexe şi a numeroaselor particularităţi pe care le prezintă. Până în acest moment nu a existat nici energia şi nici ocazia potrivită pentru a realiza această mişcare decisivă pe plan mondial, însă acum, că vechiul sistem corupt se distruge prin el însuşi, iar cabala criminală a „Iluminaţilor” se străduieşte din toate puterile pentru a aprinde flacăra celui de Al Treilea Război Mondial (în scopul de a îndrepta atenţia lumii de la falimentul inevitabil care o pândeşte), cele 143 de naţiuni realizează mari presiuni, pentru a forţa rezolvarea imediată a lucrurilor.

A doua doua parte a Reglementărilor Globale o reprezintă un proces de reevaluare (RV) a ţărilor în scopul de a cunoaşte valoarea lor în funcţie de resursele pe care ele le posedă, în special aur şi alte metale preţioase. Alte resurse şi bogăţii, cum ar fi petrolul, caracteristicile reliefului, construcţiile, capacitatea agricolă a ţării, capacitatea ei industrială, educaţia populaţiei vor contribui şi ele la această reevaluare, însă în mod secundar. Odată ce această valoare este stabilită şi s-a căzut de acord asupra ei (din informaţiile care există, această etapă a fost deja realizată), aceea va fi valoarea sumei în valută proprie, pe care ţara respectivă poate să conteze.

 

Sistemul de impozitare al populaţiei va fi abolit, căci el a fost impus ca o măsură de prevedere că datoria către Banca Centrală (Rezerva Federală) va fi plătită. Nu este încă foarte clar cine şi cum va controla acest nou sistem financiar, dar se pare că el va fi dirijat de către o nouă entitate financiară internaţională, un fel de Fond Monetar Internaţional, condus de grupul celor 143 de state (numit şi G-19). ONU va fi şi el transformat, iar Banca Mondială va suferi schimbări majore.

Toţi banii pe care o țară îi va avea la dispoziție vor fi banii Trezoreriei Naționale, creaţi fără datorie. La începutul acestei resetări a sistemului economic şi financiar în întreaga lume, nicio ţară nu va avea niciun fel de datorii, până nu se va pune la punct un mecanism care să ofere această posibilitate în viitor, pe baza unor principii sănătoase.

Toate aceste aspecte vor fi interactive cu introducerea noilor tehnologii, cu manifestările energetice ale Soarelui şi ale planetei noastre, precum şi cu o serie de alte elemente, cum ar fi operaţiunea Disclosure (Dezvăluirea) sau intervenţia în anumite momente bine determinate a extratereştrilor benefici.

Înţelegerile globale şi anunţurile despre arestări vor fi făcute prin intermediul televiziunilor. Mulţi oameni vor fi luaţi prin surprindere, deoarece ignoranţa şi prostia sunt încă imense la nivelul populaţiei Pământului. Din această cauză este foarte posibil ca multe persoane să fie şocate de evenimentele care se vor petrece în curând. Tocmai de aceea sugerăm ca, în măsura posibilităţilor, cei care cunosc despre ce este vorba să informeze și celelalte ființe umane care sunt măcar într-o anumită măsură interesate să afle adevărul despre situația actuală a omenirii. Atunci când „roata morii” va începe să se mişte este puţin probabil că agitaţia şi iureşul evenimentelor va mai permite o asimilare corectă a tuturor elementelor. 

 

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (VII)

 

Cei a căror percepţie asupra vieţii este preponderent materialistă nu înţeleg transformările acestor vremuri, ei nu realizează pasul extrem de important pe care îl face omenirea în prezent. Aceasta se datorează în special viziunii lor limitate, prin care complexul alcătuit din trup şi minte este asociat exclusiv cu funcţionarea biologică, când în realitate această funcţionare este în primul rând de natură subtilă, energetică şi, prin urmare, ea implică schimb de informaţie între planurile subtile superioare şi planul fizic.

Cea mai mare parte dintre oamenii de ştiinţă (mai ales biologii şi medicii) încă mai au o abordare relativ arhaică despre procesele mentale şi neurologice, afirmând că gândurile reprezintă un rezultat direct al activităţii biochimice a creierului. În realitate, nu putem vorbi despre procesele mentale şi emoţionale ale fiinţei umane fără să implicăm şi alte structuri de natură subtilă ale ei, cum ar fi corpul eteric, corpul astral sau corpul mental. Frecvenţele înalte de vibraţie ale energiei şi „materiei” ce corespund acestor corpuri sunt corelate cu anumite procese de natură cuantică şi cu energiile cosmice din zona galactică prin care trece acum planeta noastră.

 

Transformările actuale au o natură preponderent energetică, în sensul că Pământul şi toţi locuitorii lui trec printr-o zonă a galaxiei în care energia vibrează la o frecvenţă mult mai înaltă decât cea cu care am fost obişnuiţi până acum. Am putea spune că suntem îmbăiaţi în totalitate de această energie foarte elevată, a cărei intensitate va creşte din ce în ce mai mult în lunile şi anii care vor urma, atingând un maxim între 2015 şi 2035. Mai ales structurile subtile (cum ar fi mintea, de exemplu) resimt această modificare a frecvenţei de vibraţie, care implică transformarea modului de gândire, reorientarea ţelurilor în viaţă, a aspiraţiilor, a conduitei. Nu toţi oamenii vor beneficia însă de aceste transformări interioare minunate; pentru aceasta este necesar să fie îndeplinite anumite condiţii de rezonanţă, care să le permită acordarea la noile vibraţii energetice şi la „înţelegerea” acestor vremuri, a sensului evenimentelor care se petrec. Cei mai mulţi vor prefera să nege realitatea situaţiei, precum şi multe dintre variantele care le sunt oferite, fie din frică, fie din prostie. Aceasta este o indicaţie destul de clară a faptului că atât sistemul lor biologic, cât şi structura lor mentală nu sunt aliniate aşa cum trebuie la frecvenţele înalte de vibraţie ale energiilor cosmice, care cuprind tot mai mult Pământul.

 

Prezenţa acestor energii cosmice foarte elevate nu este aleatorie. Aproape că nu există mitologie sau religie din arhiva culturală a umanităţii care să nu prezinte – într-o formă mai mult sau mai puţin codată – informaţia care sugerează existenţa unui ciclu major de 25.920 de ani, ce determină progresul şi evoluţia vieţii pe Pământ şi chiar a planetei însăşi, ca spirit în manifestare (numit Gaia). Această cunoaştere a devenit unul dintre cele mai importante secrete ale şcolilor de mistere din Antichitate, deoarece se ştia că, atunci când ciclurile se împlinesc, şansa pentru ascensiunea spirituală este foarte mare. Dovezile ştiinţifice care atestă faptul că în prezent omenirea se află în faţa unui veritabil „prag cuantic” sunt numeroase (peste 1000) şi ele sunt prezentate ca referinţe academice în lucrarea valoroasă a lui David Wilcock, intitulată Investigaţiile Câmpului Sursă (The Source Field Investigations), care a fost publicată anul trecut. Autorul a făcut o sinteză foarte competentă a conţinutului ei, care poate fi urmărită aici: 

 

 

Printre altele, el arată că nivelul de inteligenţă al fiinţei umane (aşa-numitul coeficient de inteligenţă IQ) a crescut în medie cu 3 puncte la fiecare zece ani, în ultima sută de ani. Oamenii de ştiinţă au vrut să explice această uimitoare amplificare a inteligenţei prin evoluţia nivelului de trai şi a cuceririlor ştiinţifice, însă ipoteza lor nu este valabilă, deoarece acelaşi rezultat s-a înregistrat şi la populaţiile care sunt analfabete şi care  nu se bucură de condiţii avansate de trai.

Pe de altă parte, s-a constatat că în ultimii 5000 de ani ADN-ul uman a evoluat de 100 de ori mai repede decât în perioada de dinainte, în conformitate cu studiile efectuate de antropologul John Hawks (http://johnhawks.net/weblog). În prezent, se poate spune că molecula de ADN uman s-a modificat cu 7% faţă de ADN-ul oamenilor care trăiau acum 3000 de ani pe Pământ.

 

Un alt aspect notabil este că oamenii de Neandertal au dispărut brusc acum 25-30 000 ani (un ciclu precesional) de pe suprafaţa planetei şi odată cu ei au dispărut de asemenea şi multe specii de animale gigant, care ameninţau viaţa fiinţelor umane din acea perioadă istorică. Mai mult decât atât, s-a descoperit faptul că în urmă cu 50 000 de ani, oamenii din toate regiunile globului par să fi trăit un gen de „salt cuantic” în ceea ce priveşte nivelul lor de inteligenţă şi de sofisticare a traiului, ceea ce i-a uluit pe cercetătorii care au studiat dovezile arheologice din acea perioadă, în special pe antropologul John Fleagle (http://www.anat.stonybrook.edu/people/facultypage/fleagle). Înainte de acea perioadă, ni se spune că uneltele erau folosite doar în scop de supravieţuire, însă imediat după aceea s-a observat că spiritualitatea, arta şi creativitatea au înflorit spontan pe întreaga suprafaţă a Pământului. Aceasta nu este deloc o „teorie a conspiraţiei”, ci reprezintă un fapt extrem de bine documentat şi atestat ştiinţific, ce nu poate fi negat de nimeni. Ceva pare să se fi petrecut pe Pământ în urmă cu aproximativ 50 000 de ani (adică două cicluri de 25 920 de ani), care a condus la un salt remarcabil în ceea ce priveşte coeficientul de inteligenţă al oamenilor şi nivelul lor de conştiinţă spirituală. În prezent, studiile şi observaţiile arată că omenirea se confruntă de asemenea cu o rată extrem de rapidă de evoluţie a ADN-ului şi a coeficientului IQ de inteligenţă.

Dovezile sunt însă cu mult mai ample decât ceea ce s-a petrect în ultimii 50 000 de ani pe planeta noastră. Experimentele ştiinţifice au demonstrat deja că o specie poate fi transformată genetic în altă specie, acţionând strict doar din punct de vedere energetic asupra moleculei de ADN. În această direcţie, lucrările şi studiile efectuate de Pier Luigi Ighina, dr. Dzang Kangeng şi dr. Peter Gariaev sunt edificatoare. Aceste evidenţe ştiinţifice demontează complet teoria darwinistă a evoluţiei; de altfel, Coreea de Sud a luat deja decizia de a elimina din manualele şcolare şi din informarea publică teoria evoluţionistă a lui Darwin, care reprezintă o mare eroare ştiinţifică, acceptată din neferice timp de aproape 150 de ani.

În plus, analiza fosilelor de animale încă din perioada Cambrianului, de acum 542 de milioane de ani – adică atunci când s-a înregistrat o „explozie” a vieţii şi a evoluţiei ei pe Pământ – demonstrează existenţa a două cicluri spontane de evoluţie care par să se fi repetat cu exactitate. Astfel, cele mai multe dintre vieţuitoarele de pe Pământ au rămas neschimbate timp de milioane de ani, pentru ca mai apoi, deodată, să intervină o transformare de proporţii în urma căreia a apărut un număr imens de specii noi. S-a constatat că aceste cicluri se succedau la intervale egale de timp şi, în general vorbind, durau zeci de milioane de ani. Întrucât ele nu se datorează în mod evident influenţei unei stele ori a unui corp cosmic, ştiinţa a trebuit să admită că acestea sunt cicluri de natură galactică. Datorită perioadelor de timp enorme pe care le implică, ciclurile galactice se numesc majore; ciclul de 25 920 de ani este însă cu mult mai scurt, astfel încât el intră în categoria ciclurilor minore.

 

În prezent, omenirea se confruntă cu încheierea unui ciclu minor (numit şi ciclu precesional sau an platonician), eveniment marcat de solstiţiul de iarnă a acestui an (21 decembrie 2012). Istoria a demonstrat că uneori evenimentele ce acompaniază împlinirea acestor cicluri pot fi teribile, dar alteori ele par să treacă „în linişte”. Problema este că în mod excepţional, de această dată perioada încheierii ciclului precesional de 25 920 de ani coincide cu perioada de încheiere a unui ciclu major, care este un ciclu galactic cu durata de 108 milioane de ani.

Înţelegerea mecanismului cosmic de realizare a acestor cicluri este destul de simplă. Ciclul precesional de 25 920 de ani semnifică de fapt momentul în care polii planetei noastre sunt aliniaţi perfect cu direcţia pe care se află anumite corpuri cosmice gigantice (stele) situate aproape de centrul galaxiei noastre (Calea Lactee). Cu alte cuvinte, axa de înclinare a Pământului (axa polilor săi) este îndreptată exact către stelele de lângă centrul galaxiei noastre. Această aliniere perfectă face ca fluxurile de energie cosmică elevată care sunt emise de aceste corpuri cereşti să interacţioneze într-o manieră specială cu Pământul, producând transformări majore în structura viului, atât din punct de vedere fizic, cât şi subtil.

Pe de altă parte, Pământul cu întregul sistem solar se roteşte în jurul centrului galaxiei; o revoluţie completă durează 216 milioane de ani şi se numeşte ciclu galactic. Totuşi, la fiecare jumătate de ciclu galactic, adică o dată la 108  milioane de ani are loc aşa-numitul salt galactic, care semnifică trecerea sistemului solar şi a planetei noastre printr-o zonă a galaxiei care este „activată” de emisiile energetice diametral opuse ce provin din marele „soare central” al galaxiei (care de fapt este o gaură neagră (black hole) gigantică).

Suprapunerea acestor două cicluri cosmice (a unui ciclu major de 108 milioane ani şi a unui ciclu minor de 25 920 ani) este un eveniment extrem de rar care se petrece în univers şi tocmai de aceea el nu poate fi ignorat. Natura energiilor emise şi a transformărilor care au loc, forţele care sunt implicate şi evenimentele care se prefigurează fac din acest colţ al cosmosului un punct de maxim interes în această perioadă. Am arătat în episodul precedent că NASA a furnizat numeroase dovezi şi informaţii cu privire la modificarea condiţiilor climatice, a temperaturii şi a câmpului magnetic pentru fiecare dintre planetele sistemului nostru solar, însă din nefericire oamenii de ştiinţă refuză cu obstinaţie să „asambleze” la un loc toate piesele jocului cosmic, afirmând că aceste manifestări sunt de fapt nişte simple „anomalii sezoniere” ale planetelor sau ale Soarelui nostru.

 

Negura cu care ne acoperă ştiinţa contemporană poate fi împrăştiată de operaţiunea Dezvăluirea (Disclosure), care va avea un impact enorm asupra evenimentelor viitoare şi implicit asupra evoluţiei omenirii. În primul rând ea ne va arăta că noi nu am fost niciodată singuri în Univers şi nici măcar pe planeta noastră, deoarece aici au trăit şi trăiesc de asemenea alte rase de fiinţe din spaţiu. În al doilea rând operaţiunea Dezvăluirea va face cunoscute o serie întreagă de tehnologii nepoluante, care utilizează energia liberă, ceea ce va transforma în mod radical viaţa noastră pe Pământ, oferindu-ne mult mai multe grade de libertate decât până acum. În al treilea rând, ea ne va ajuta să înţelegem în mod corect ştiinţa ciclurilor cosmice şi a dinamicii evoluţiei noastre în manifestare.

De asemenea, această operaţiune (Dezvăluirea) va oferi dovezi clare despre vizitele şi despre existenţa fiinţelor extraterestre pe Pământ încă din cele mai vechi timpuri şi chiar din negurile istoriei planetei noastre. Tot atunci vom înţelege nivelul tehnologic foarte avansat al civilizaţiilor ET care ne-au vizitat în trecut, precum şi metodele care au fost folosite la construcţia structurilor uriaşe care şi în prezent sunt imposibil de reprodus de către ştiinţa modernă (atât din punctul de vedere al proiectării, cât şi din cel al construcţiei lor). De pildă, atunci când japonezii au încercat să reproducă Marea Piramidă de la Gizeh, din Egipt, la o scară mult mai mică, utilizând pentru aceasta un echipament foarte modern, ei au eşuat în mod lamentabil. Totuşi, construcţiile gigantice ale piramidelor din Egipt, din Peru, din China şi din alte zone ale globului au fost ridicate cu mii de ani în urmă, dar acest lucru nu pare să-i incomodeze prea mult pe oamenii de ştiinţă contemporani, care în mod deliberat evită discuţiile pe această temă, oferind în schimb nişte explicaţii tâmpe, fără suport practic.

Mai mult decât atât, în anumite locaţii (cum ar fi Africa de Sud) au fost descoperite unele cranii care demonstrează că ele au aparţinut unui alt fel de fiinţe umane. Ele au fost denumite „craniile Boskop”, după localitatea în care a fost descoperit primul craniu de acest fel, în anul 1913. Deşi savanţii contemporani încearcă să acrediteze ideea că mărimea neobişnuită a craniilor Boskop nu reprezintă decât nişte anomalii sau pur şi simplu să înlăture subiectul prin încadrarea lui la categoria „controversat”, totuşi existenţa acestor cranii – a căror capacitate este mai mare cu 30% decât un craniu uman obişnuit – exclude orice „anomalie” invocată de ştiinţa modernă. Chiar şi revista Discover Magazine, deşi este un oficios al ştiinţei materialiste, a finanţat unele cercetări în această privinţă, însă cele mai dure dovezi şi concluzii au fost oferite de cartea lui Gary Lynch şi Richard Granger, intitulată: Marele Creier – Originile şi viitorul inteligenţei umane (Big Brain: The Origins and Future of Human Intelligence); sinopsisul ei poate fi citit aici: http://www.amazon.com/Big-Brain-Origins-Future-Intelligence/dp/1403979782/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1203978190&sr=1-1 , iar un scurt review despre conţinutul ei, aici: http://discovermagazine.com/2008/măr/21-the-extinct-human-species-that-was-smarter-than-us.

 

Deoarece ne aflăm în această zonă a analizei subiectului, o inteligenţă mai practică ar putea să ridice următoarea problemă: din moment ce Pământul – împreună cu toţi cei care se vor afla în viaţă pe suprafaţa lui – va ascensiona în dimensiunea 4D şi apoi în 5D începând din luna decembrie 2012, de ce să ne mai intereseze faptul că sistemul financiar va intra în colaps sau că tehnologia revoluţionară bazată pe energia liberă va pătrunde în fiecare domeniu al existenţei noastre? Aparent, întrebarea este logică, dar în realitate ea nu are suport. Ascensiunea spirituală care se va petrece odată cu trecerea anului 2012 nu implică faptul că oamenii, după aceea, nu mai fac nimic, ci stau şi privesc într-o continuă reverie cerul şi norii de pe el. Chiar dacă nivelul de vibraţie a conştiinţei va fi mai înalt şi, prin urmare, aspiraţiile, conduita şi ţelurile vor fi mult mai elevate, totuşi oamenii vor trebui să-şi structureze activitatea în domeniile pe care ei le cunosc, dar după principii mult mai sănătoase decât până acum. Spiritualitatea va precumpăni în orice acţiune, iar virtuţile, armonia şi echilibrul se vor impune tot mai mult. Din această perspectivă, modificarea sistemului financiar mondial şi accesul la tehnologii foarte dezvoltate semnifică în primul rând opţiunea şi atitudinea noastră pentru modul în care dorim să ne trăim viaţa. De pildă, oamenii doresc să aibă un sistem financiar şi economic transparent, care să facă parte din viaţa lor „transparentă”, deoarece atunci şi ei vor fi lipsiţi de măştile pe care acum sunt nevoiţi, din ignoranţă, să le poarte, pentru a se „apăra” de răutatea şi perversitatea celorlalţi. În realitate, sistemul bancar se va „dilua” gradat, iar necesitatea comerţului – aşa cum este el înţeles în ziua de azi -, precum şi a altor tipuri de tranzacţii care implică finanţele, va dispărea probabil cu totul în câţiva zeci de ani de acum înainte. Problema banilor şi a câştigurilor financiare intervine în dimensiunea fizică (3D), însă ea nu mai există aproape deloc în dimensiunea 4D a ascensiunii şi cu atât mai puţin în dimensiunea 5D sau mai sus decât aceasta.

 

Prin însăşi natura ei, operaţiunea Dezvăluirea va avea un efect de „tăvălug”; odată ce ea va fi amorsată, deconspirarea nenumăratelor secrete care au fost tăinute zeci şi chiar sute de ani de către nucleul cabalei satanice se va petrece „în cascadă”, uluind zilnic masele de oameni care vor afla atunci adevăruri despre care nu aveau nici cea mai mică ştiinţă. Constrângerea libertăţii fizice şi de exprimare, precum şi supunerea în faţa unor legi absurde ori gândite special pentru a înrobi fiinţa vor fi pentru totdeauna eliminate, deoarece ele au fost menite să prevină cunoaşterea de sine şi a adevărului în lume.

Această teribilă limitare s-a manifestat într-un mod insidios în toate domeniile existenţei, cu precădere în ştiinţă, deoarece prin cuceririle ei s-ar fi putut pune la dispoziţia oamenilor o viaţă mult mai simplă, mai liberă şi mai fericită, ceea ce i-ar fi eliberat din strânsoarea suferinţei, a ignoranţei şi a disperării, redându-le libertatea de exprimare şi dorinţa de a evolua. În prezent, minciunile care au „orbit” zeci de generaţii sunt pe cale să fie dezvăluite; dintre acestea, cele referitoare la tăinuirea existenţei civilizaţiilor ET şi a legăturilor pe care ele le-au avut cu pământenii trebuie revelate neîntârziat.

 

Atât cercetătorii contemporani, cât şi arheologii şi istoricii sunt tot mai mult forţaţi să ia în vedere că ceea ce ei au conceput şi au crezut în trecut despre ştiinţă şi despre fundamentele ei este în mare parte eronat. De exemplu, aşa-numita „istorie” a omenirii, care ne este „servită” pe tavă prin mijloacele mass-media sau prin intermediul sistemului educaţional – ce reprezintă interesele „elitei” masonice – a fost mai întâi scrisă, apoi impusă şi în cele din urmă ea a fost acceptată de către toţi oamenii ca un fapt ce nu mai trebuie cercetat. Jean Jeacques Rousseau spunea chiar că „falsificarea istoriei a indus în eroare omenirea, îndreptând-o pe un drum greşit, mai mult decât orice altă minciună sau înşelătorie”. Până când adevărul istoric nu va fi restabilit, omenirea va rămâne sub controlul malefic al „elitei” masonice, care a planificat intrarea economiei mondiale în recesiune pentru a avea astfel controlul total asupra fiecărui stat şi guvern, prin instaurarea Noii Ordini Mondiale. 

Falsificarea istoriei se petrece chiar şi în prezent, sub ochii noştri. În ultimul timp se poate constata că focarele de război apar şi sunt dezvoltate exclusiv în ţările care nu au datorii, dar nu vedem niciun război şi niciun conflict armat în ţările care sunt aservite cabalei criminale prin povara datoriilor guvernamentale apăsătoare. În schimb vedem toate aceste probleme cum sunt iscate doar în ţările care prin însăşi cultura şi modul lor de acţiune nu au fost nevoite să decadă, nu au dorit să se împrumute de la „elita” criminală masonică şi nici nu au vrut să contribuie la planurile ei satanice.

Cea mai mare parte din populaţia lumii este confuză şi ignorantă faţă de aceste  lucruri, mai ales datorită faptului că adevărul a fost ţinut ascuns de cunoaşterea publică. Aproape tot ceea ce oamenii cred sau cunosc despre istoria sau religia lor este eronat, contrafăcut, modificat şi cenzurat de aşa manieră, încât să nu permită fiinţei umane să ştie cine este ea cu adevărat şi care sunt adevaretele ei origini. Cabala criminală a creat în acest fel o puternică iluzie, pe care cei mai mulţi oameni au acceptat-o fie din lene, fie din prostie, fie din indiferenţă. Complicitatea lor, chiar şi inconştientă, a ajutat „elita” satanică a masoneriei să construiască închisoarea de temut în care oamenii sunt prizonieri fără ca măcar să ştie aceasta.

 

În dorinţa lor acerbă de a menţine populaţia Pământului sub un control total, „Iluminaţii” realizează adeseori ritualuri satanice care implică sacrificii umane, pentru care în prezent – aşa după cum am amintit – există deja numeroase dovezi de netăgăduit. Astfel, cei care se implică în aceste acţiuni cumplite de magie neagră sunt de asemenea cei care conduc sistemul bancar, care conduc trusturile media şi care dirijează din umbră guvernele ţărilor. Mai mult decât atât, ei au reuşit chiar să controleze viaţa locuitorilor planetei, prin anumite legi ce structurează un sistem putred şi înşelător, care distruge sănătatea, aspiraţiile şi dorinţele înălţătoare ale omului.

Dezvăluirea adevărului istoric va revela însă tabloul real al existenţei noastre ca specie umană, ajutându-ne totodată să ne înţelegem rostul sau menirea în univers ca fiinţe inteligente care şi-au regăsit căminul îndelung uitat. Blocajul evoluţiei umanităţii şi problemele cu care ea se confruntă se datorează faptului că „elita” criminală masonică, formată din câteva familii „bancare” – cum ar fi Rockeffeler, Rothschild, Warburg, Morgan sau Bush – a crezut că are dreptul să deţină controlul absolut asupra întregii planetei, ţinând oamenii într-o stare de sclavie şi de abrutizare mentală şi emoţională.

Nu vom găsi aceste realităţi expuse în cărţile sau manualele şcolare şi nici în universităţi sau în aulele academiilor. De-a lungul timpului au existat însă fiinţe umane care, călăuzite fiind de intuiţie şi corelând cu inteligenţă numeroase informaţii, au reuşit să descopere adevărul şi chiar să-l prezinte celor care au dorit să-l asculte. Filosofi, gânditori, scriitori, oameni de cultură şi chiar politicieni au arătat lumii, de-a lungul ultimele sute de ani, adevărul ce era ascuns şi contrafăcut despre „elita” criminală a masoneriei. Aceasta este ceea ce trebuie să facem cu toţii, deoarece „trezirea” la adevăr a oamenilor este fundamentală pentru a putea începe munca de reconstrucţie a lumii ce a fost profund viciată de minciuna, manipularea şi corupţia instituite de cabala masonică.

Istoria SUA include chiar şi Preşedinţi care au urmărit fie să atragă atenţia populaţiei asupra pericolului pe care îl reprezenta influenţa crescândă şi dominatoare a „Iluminaţilor”, fie chiar să reteze complet această influenţă. De pildă, înainte de a părăsi fotoliul de preşedinte al SUA după cel de al doilea mandat al său, Dwight Eisenhower a atras atenţia asupra ameninţării tot mai mari pe care o constituia complexul industrial-militar al grupurilor oculte de interese. În acea perioadă (anii ’50 ai secolului trecut), influenţa grupului respectiv se răspândise deja în mai toate instituţiile importante ale statului, fiind cunoscut în anumite cercuri guvernamentale ca „guvernul ocult” sau grupul MJ 12.

Pe de altă parte, Abraham Lincoln (care a fost Preşedintele SUA între 1861 şi 1865) a fost asasinat pentru dorinţa lui de a instaura dreptul constituţional al Trezoriei SUA de a tipări bani, evitând în acest fel împrumuturile guvernamentale de la băncile deţinute de „elita” masonică. Iniţial, Lincoln a solicitat unor bănci mari din New-York obţinerea unor împrumuturi consistente, pentru a putea plăti astfel costurile Armatei Uniunii, care a luptat în Războiul Civil dintre anii 1861 – 1865 (adică exact perioada cât a fost el Preşedinte). Bancherii „Iluminaţi”, dând dovadă de o lăcomie incredibilă, au solicitat dobânzi enorme la acele împrumuturi. Atunci Lincoln a refuzat să mai colaboreze cu „elita” satanică a bancherilor masoni şi a trasat cadrul legislativ pentru dobândirea independenţei monetare a Americii prin intermediul Trezoriei SUA. Acest fapt ameninţa însă puterea şi influenţa „elitei” criminale, care se baza exact pe monopolul financiar pe care îl deţinea. „Iluminaţii” au hotărât asasinarea lui Lincoln şi pentru aceasta l-au angajat pe John Wilks Booth. După comiterea crimei, Booth a reuşit să scape, iar în locul lui a fost condamnat şi apoi executat un alt tânăr, care era nevinovat, pentru a se ascunde astfel crima odioasă care a fost pusă la cale de „elita” masonică.

„Iluminaţii” recidivează şi în anul 1963 repetă aceeaşi poveste, punând la cale şi realizând asasinarea Preşedintelui John Kennedy. Elementele de culise au fost aproape identice ca în cazul lui Lincoln: Kennedy era hotărât să semneze celebrul Ordin Executiv 11110, prin care se restituia Guvernului SUA puterea de a tipări dolari, fără ca pentru aceasta să mai apeleze la organismul Rezervei Federale, instituit de „elita” masonică pentru a deţine astfel controlul asupra finanţelor ţării şi chiar ale întregii lumi (datorită faptului că dolarul era valută internaţională de schimb şi de tranzacţionare). În plus faţă de această măsură epocală, Preşedintele Kennedy era ferm hotărât să divizeze serviciul secret al CIA, care constituia un vârf de lance pentru acţiunile din umbră de natură malefică ale „Iluminaţilor”, reducându-i astfel la minim puterea şi influenţa. Cei care doresc să se edifice în această privinţă pot asculta celebrul discurs al lui Kennedy despre influenţa societăţilor secrete în Statele Unite ale Americii, aici: 

 

 

Toate acestea ar fi urmat să elimine practic „elita” masonică de pe scena mondială a finanţelor şi a puterii, oferind lumii un suflu nou, care ar fi îndreptat-o foarte repede pe calea progresului în toate domeniile. Însă prin asasinarea lui Kennedy pe 22 noiembrie 1963, cu ocazia vizitei sale în Dallas (Texas), s-a tras cortina peste încă 50 de ani de suferinţă şi manipulare a omenirii de către cabala criminală a „Iluminaţilor”.

 

Probabil că niciuna dintre aceste nenorociri nu ar fi ajuns să se împlinească dacă nu ar fi existat opresiunea satanică a unei mici facţiuni de reptilieni ET, care în decursul timpului a implementat un sistem criminal de conducere şi asuprire a oamenilor. Acest sistem a implicat în primul rând dinastiile monarhice; apoi, anumite credinţe ritualice; şi, mai apropiat de vremurile noastre, a însemnat odiosul sistem social de manipulare a populaţiei prin intermediul mass-media, controlată aproape în întregime de către cabala criminală a francmasoneriei. La acestea se adăugă sistemul financiar corupt, precum şi orchestrarea conflictelor interstatale, care sunt sprijinite de structurile de servicii secrete.

Prin urmare, îndepărtarea acestor paraziţi care au îngropat timp de zeci şi sute de ani evoluţia omenirii este de maximă importanţă, deoarece altfel nu putem demara transformarea din rădăcini a civilizaţiei noastre. Îi numim paraziţi, pentru că reptilienii malefici pot să supravieţuiască şi să acţioneze eficient pe planeta noastră numai dacă ei au suportul oamenilor, manifestat prin energiile suferinţei şi ale fricii, emanate de aceştia. O lungă şi neagră perioadă de timp, această situaţie  a acoperit precum un val gros conştiinţa omenirii, însă acum a  sosit timpul pentru ca lumina să împrăştie întreaga minciună şi suferinţă pe care oamenii au îndurat-o timp de mii de ani.

Din nefericire, mulţi au căzut în capcana satanică cu care cei din „elita” masonică i-au ademenit; astfel, ei au fost făcuţi să creadă şi să simtă că a fi invitat şi a participa la anumite întruniri secrete şi ritualuri absconse reprezintă de fapt o acţiune onorabilă. Cabala masonică induce astfel cu persuasiune ideea că cei care fac parte din rândurile ei ar trebui să fie mândri şi să se simtă foarte importanţi pentru că au fost „aleşi” să ia parte la acţiunile respective. De aici şi până la manifestarea sentimentului de superioaritate şi dispreţ faţă de ceilalţi oameni nu mai este decât un pas şi, de altfel, aceasta reprezintă una dintre trăsăturile distinctive ale acţiunii „Iluminaţilor” în lume. Ei sunt experţi în a stimula sentimentele egotice din fiinţa umană, cum ar fi importanţa de sine, orgoliul, aroganţa şi lăcomia, dar au grijă să realizeze acest lucru în paralel cu inducerea unui acut sentiment de frică în cel racolat în rândurile lor. La început, totul pare ameţitor de frumos şi încântător; promisiunile abundă, favorurile la  fel, o latură „strălucitoare” a vieţii pare că tocmai s-a deschis larg în faţa celui care intră în rândurile cabalei satanice a masoneriei. Totuşi, foarte repede sărmana fiinţă începe să realizeze că „lumina” era de fapt întunecimea lumii, iar pentru favorurile primite adeseori trebuie ea însăşi să săvârşească fapte abominabile şi înjositoare. Pentru unii, această realitate cumplită ajunge să le domine atât de mult fiinţa, încât realmente ei sunt terorizaţi de o angoasă de nesuportat. Mulţi vor să se „extragă” din strânsoarea malefică în care au intrat, însă atunci descoperă că pactul pe care l-au făcut şi în care au fost ademeniţi cu multă perfidie nu mai poate fi rupt fără consecinţe dramatice, căci pedeapsa stipulată printr-un groaznic jurământ este chiar moartea, adeseori în chinuri groaznice. 

 

 

Printre membrii „elitei” se numără adeseori aşa-numiţii hibrizi reptilieni-umani, fiinţe care au în componenţa ADN-ului lor uman multe însuşiri reptiliene, dobândite dintr-o combinare preponderentă cu ADN reptilian. Aceşti hibrizi au înfăţişare umană, dar prezintă de asemenea anumite caracteristici biologice care, la o observare mai atentă, îi dau de gol, mai ales în anumite situaţii specifice de stres îndelungat. Cele mai importante dintre aceste trăsături sunt pupila verticală şi modificarea aspectului pielii. Un articol foarte bun în această direcţie, care surprinde şi demonstrează aceste aspecte este cel al redactorilor de la Active Information Media. În articolul respectiv (http://roaim.net.tc/?a=articles&p=533), secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, este surprins în timpul unui interviu manifestând ambele caracteristici ale unui hibrid reptilian-uman, care au fost menţionate mai sus. Dacă în ceea ce priveşte una dintre filmări sunt dubii, în cea preluată direct de la Euronews aspectele nu mai pot fi ignorate.

Chiar dacă pentru unii toate acestea nu sunt decât „poveşti”, totuşi atunci când corelăm şi cu alte dovezi şi articole pe aceeaşi temă descoperim că, de fapt, lucrurile se prezintă într-o altă lumină. Există totuşi o problemă: dacă „întunericul” a fost prezent un timp îndelungat în lume, este posibil ca atunci când razele  adevărului şi ale libertăţii vor începe să lumineze cu putere, ele să şocheze pe mulţi. O parte din populaţie nu va şti cum să gestioneze aceste revelaţii, iar altă parte nu va fi capabilă nici măcar să le înţeleagă sau să le asimilize. Toţi aceştia nu sunt de condamnat, dar vor trebui să petreacă un anumit timp în alte zone ale universului pentru a putea asimila aşa cum trebuie experienţa planului fizic, cu toate suferinţele şi limitările sale, pentru a deveni convinşi de necesitatea ascensiunii şi depăşirii acestor limitări în planurile superioare ale manifestării.

A realiza transformarea lumii de la un sistem de sclavie şi minciună generalizată, la unul care implică deplină libertate de expresie şi creativitate, nu este deloc o sarcină uşoară şi mai ales ea nu reprezintă o tranziţie peste noapte. În general vorbind, putem renunţa la un obicei rău într-o clipire de ochi, dacă există intenţia şi voinţa necesară pentru aceasta. Atunci când este însă vorba despre schimbarea unui regim de viaţă şi a unor mentalităţi adânc înrădăcinate în conştiinţa maselor, problema devine mult mai complicată. Aşa ne putem explica şi repetatele amânări ale facţiunii benefice a generalilor de la Pentagon, care va orchestra Operaţiunea Green Light de arestare a membrilor „elitei” masonice, pentru că dacă aceasta ar fi demarată la un moment nepotrivit, ar putea azvârli întreaga situaţie în nişte neguri chiar mai cumplite decât până acum. În acelaşi timp, multe elemente despre aceste lucruri nu sunt dezvăluite, pentru a nu pereclita buna lor desfăşurare.

 

În aşteptarea acestor evenimente este important să urmărim ca cei ce nu cunosc nimic despre situaţia actuală şi care din nefericire încă mai înoată în iluzia fenomenală a minciunii ţesută de cabala, să afle măcar unele aspecte despre dimensiunile adevărate ale situaţiei, care sunt necesare pentru a-i face să suporte mai uşor şocul evenimentelor şi dezvăluirilor care vor urma în curând. Am putea chiar spune că, la o investigare atentă a situaţiei informative  globale se constată o anumită modificare de spirit în modul prin care ştirile sunt aduse la cunoştinţa oamenilor, în sensul că putem observa urmele timide ale unui început de deschidere a mass-media în această direcţie. Astfel, tot mai multe fiinţe umane găsesc curajul necesar pentru a susţine adevărul în mod public; în plus, oamenii par pătrunşi de un optimism stenic şi de un sentiment real de anticipare a unor evenimente măreţe care urmează să se petreacă în curând. Această febrilitate psihică ce a cuprins o mare parte din omenire marchează în realitate un prim răspuns din partea noastră la acţiunea câmpului de energii elevate în care a intrat planeta noastră, care se vor amplifica tot mai mult pe măsură ce ne apropiem de data primului salt major ascensional în frecvenţă de vibraţie a conştiinţei, în luna decembrie a acestui an (2012). Evenimentele sunt de aşa natură, încât ele se vor petrece repede şi, odată ce cascada lor va începe să se reverse, nimic nu va mai întoarce omenirea la suferinţa şi întunecimea pe care le-a îndurat până acum.

Atunci când aceste transformări majore vor începe să se petreacă peste tot în lume şi vor fi aduse la cunoştinţa publicului, ne putem aştepta să apară o undă semnificativă de confuzie şi teamă în rândurile populaţiei. Mai ales în astfel de momente nu trebuie să ne pierdem cu firea, ci să oferim din toate puterile sfaturile şi ajutorul nostru celor care se simt cuprinşi de frica paralizantă a transformării unui regim decadent într-un stil luminos şi pur de viaţă. Este deci  necesar să arătăm acestor oameni care este semnificaţia reală a ceea ce se petrece în lume, oferindu-le compasiunea şi chiar grija noastră afectuoasă celor care se simt derutaţi şi pierduţi în mijlocul evenimentelor pe care le văd şi le trăiesc. Ei trebuie să afle în primul rând şi să înţeleagă faptul că transparenţa intenţiilor în orice tip de relaţie viitoare – fie că vorbim de relaţii personale, guvernamentale sau internaţionale – va înlocui definitiv lipsa de sinceritate, minciuna şi corupţia; oamenii trebuie informaţi că pacea, armonia şi abundenţa vor înlocui conflictul, asuprirea şi sărăcia care au domnit până atunci în lume.

La început, după primele anunţuri oficiale, şocul şi uimirea se vor răspândi ca fulgerul. Pe măsură ce dezvăluirile maşinaţiilor cabalei criminale vor fi făcute publice, oamenii vor afla că acţiunile membrilor ei, realizate în numele „securităţii publice”, ori a „războaielor” împotriva terorismului, a drogurilor, a crimei, a cancerului sau a foamei şi a sărăciei nu au fost altceva decât minciuni odioase, menite să manipuleze opinia publică şi să o abrutizeze tot mai mult.

Aşa cum este firesc, cei care vor fi prezentaţi ca fiind responsabili de toate aceste orori ce au fost abătute asupra omenirii vor fi imediat înlocuiţi de persoane cu o integritate ireproşabilă, astfel încât întregul sistem care a produs o aşa mare suferinţă umanităţii să fie în totalitate şi definitiv înlocuit cu un sistem social nou, simplu şi onest. Toate aceste informaţii vor fi aduse la cunoştinţa publicului prin intermediul mass-media (iniţial, ele vor fi făcute cunoscute prin mass-media „alternativă”, adică prin intermediul posturilor locale şi mai ales a internetului). 

Într-o primă etapă ne putem aştepta la o reacţie nervoasă a maselor împotriva celor care au ascuns timp de zeci de ani adevărul, deşi îl cunoasteau prea bine. Curţile de justiţie vor trebui să judece repede toate aceste activităţi clandestine şi mizerabile puse în scenă de cabala criminală a masoneriei mondiale, însă cu toate acestea nu va fi o „vânătoare de vrăjitoare”; ceea ce va avea loc, va fi un proces drept, în care toţi cei vinovaţi în mod direct sau care şi-au dovedit complicitatea vor trebui să suporte rigorile legii. Aceste rigori nu vor implica însă, în noua viziune a umanităţii, răzbunarea şi probabil nici pedeapsa cu moartea, deşi în cazul unora dintre „Iluminaţi” – care prin acţiunile lor determinate au cauzat moartea a milioane de fiinţe umane -, opinia publică ar putea solicita la început această pedeapsă. Să sperăm că atunci factorii de decizie vor urma drumul inspirat de înţelepciunea divină nesfârşită. Acele biete suflete rătăcite care vor fi judecate vor avea probabil ocazia să înceapă să mediteze profund la imensa durere şi suferinţă pe care ele au provocat-o oamenilor, realizând cumplitele greşeli pe care le-au săvârşit în trecut.

În noua eră care se va instaura astfel în mod accelerat pe planeta noastră, iubirea va constitui sentimentul dominant şi călăuzitor; ea va fi susţinută de o serie de alte virtuţi minunate ale spiritului, cum ar fi compasiunea, înţelepciunea, integritatea, onestitatea şi manifestarea unor intenţii pure. Toate aceste virtuţi minunate vor deveni atunci pentru cei pregătiţi un veritabil modus vivendi.

 

Acestea reprezintă direcţiile principale spre care se va orienta umanitatea în anii care vor veni. Totuşi, problema rămâne momentul începutului în ceea ce priveşte arestările şi deconspirarea acţiunilor „elitei” masonice, care trebuie să fie perfect integrat şi pregătit în conjunctura actuală. După declanşarea acestui proces esenţial pentru transformările ce vor avea loc, o mare parte din sarcina informării minuţioase a oamenilor despre evenimentele respective va fi preluată de civilizaţiile ET benefice, pentru a uşura în acest fel asimilarea de către populaţia planetei a semnificaţiei reale a acestor evenimente, precum şi pentru îndepărtarea suspiciunilor, a zvonurilor nefondate sau a panicii distructive. Din punct de vedere tehnologic este foarte uşor pentru aceste civilizaţii ET să suprapună mesajele lor peste programele terestre de ştiri, chiar şi atunci când televizoarele sunt oprite.

Mai mult decât atât, unele surse informează că vor exista proiecţii holografice pe firmamentul cerului în anumite regiuni ale globului, realizate prin intermediul mijloacelor tehnologice avansate ale civilizaţiilor ET benefice, care vor înfăţişa  diferite momente importante din istoria omenirii aşa cum s-au petrecut ele cu adevărat. De altfel, reprezentanţii acestor civilizaţii ET şi-au manifestat mirarea în repetate rânduri, în legătură cu gradul incredibil de secretizare a informaţiei care ar fi putut conduce omenirea pe culmile civilizaţiei şi ale prosperităţii, dar care în loc de aceasta au coborât-o în genunile suferinţei şi ale răului. Guvernele marilor puteri, în special ale SUA, Anglia, Franţa sau Canada au cheltuit sume uriaşe de bani pentru a susţine felurite organizaţii specializate tocmai în acest scop, al acoperirii adevărului faţă de opinia publică. În acelaşi timp, aceleaşi guverne au avut numeroase runde de dialog cu reprezentanţii acestor civilizaţii ET benefice în ultimii 70 de ani, însă ele nu au fost încununate de succes tocmai datorită intervenţiei satanice a „Iluminaţilor”, care au preferat orientarea deciziilor factorilor de răspundere către colaborarea dezastruoasă cu civilizaţia reptilienilor şi cea a micilor cenuşii.

 

Cel mai abominabil aspect dintre planurile concepute de cabala criminală a francmasoneriei a fost intenţia ei de a menţine populaţia globului într-o stare de alertă aproape continuă de război, chiar dacă acest lucru a însemnat aproape de fiecare dată declanşarea conflictelor pe considerente false ori în urma unor intrigi şi minciuni sfruntate. La acelaşi capitol se încadrează de asemenea şi cele două Războaie Mondiale care au avut loc în secolul trecut. În prezent, „elita” satanică doreşte chiar escaladarea acestor războaie la nivelul unui război mondial atomic, însă ea a fost deja înştiinţată de mult timp de către reprezentanţii civilizaţiilor ET benefice că deflagraţiile atomice nu se vor permite într-un eventual război care va începe, nici pe Pământ şi nici în spaţiul cosmic. Aroganţa binecunoscută a membrilor „elitei” masonice a făcut însă ca ei să nu ţină seama de aceste avertismente şi tocmai de aceea au existat mai multe evenimente în spaţiul cosmic care au dus la distrugerea instantanee a navetelor cu încărcături nucleare sau cu alte arme periculoase de distrugere în masă, care fuseseră trimise de cabala cu intenţii malefice.

 

 

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (VIII)

 

Facţiunea pozitivă care va coordona arestările la nivel mondial include cu precădere cadre militare, guvernamentale şi din serviciile secrete ale SUA, deoarece în această ţară se găseşte „creierul” familiilor dinastice de bancheri ai „elitei” masonice mondiale. Astfel, „băieţii buni” fac parte nu doar din Pentagon, ci şi din NSA (Agenţia de Securitate Naţională a SUA) şi chiar şi din instituţiile de tristă faimă CIA şi FBI; de asemenea, o parte dintre ei provin din anumite instituţii bancare mondiale, cum ar fi Fondul Monetar Internaţional (FMI), Trezoreria SUA sau Banca Reglementărilor Internaţionale (Bank for International Settlements).

După declanşarea Operaţiunii Green Light de arestare a membrilor cabalei criminale, mai ales graniţele SUA vor trebui să fie atent supravegheate, pentru a împiedica eventualele tentative de fugă ale celor din „elita” masonică. O estimare aproximativă arată că numărul celor vizaţi pentru arestări în SUA (fieful cabalei criminale), care va include în special bancheri, politicieni sau funcţionari din aparatul de stat, se situează în jurul cifrei de 10 000. Judecarea lor se va face public, astfel încât întreaga populaţie a globului va putea afla adevărul despre crimele şi acţiunile odioase ale acestei „elite” a răului.

Arestările şi noul sistem financiar vor constitui de fapt catalizatorul pentru realitatea lumii pe care omenirea va începe să o construiască în curând, în locul sistemului economico-financiar actual, impus de cabala criminală. Cei care doresc să aibă o înţelegere de ansamblu, corectă şi totodată edificatoare asupra sistemului de putere al „Iluminaţilor”, precum şi a istoriei lui adevărate, pot viziona următorul documentar realizat de James Rink: 

 

 

Practic vorbind, acest sistem financiar a constituit cancerul societăţii actuale, sărăcind guvernele şi epuizând economiile naţionale. Ca orice boală cronică, el trebuie eliminat complet prin înlocuirea lui din rădăcini.

 

Iniţiativa de schimbarea a sistemului financiar implementat de „Iluminaţi” a fost luată încă de acum 30 de ani şi ea urma să fie aplicată atât în SUA, cât şi în întreaga lume de către un grup secret, numit Cavalerii Albi. Aceştia sunt persoane din diferite ţări ale lumii care fac parte din anumite societăţi secrete şi care ocupă poziţii şi funcţii înalte în instituţii guvernamentale, în trusturi, în concerne şi în aparatul militar internaţional. De asemenea, membrii ordinului Cavalerii Albi se află în contact cu reprezentanţii anumitor civilizaţii extraterestre benefice, care vor să ajute omenirea în această perioadă a tranziţiei la o nouă frecvenţă de vibraţie a conştiinţei. Cavalerii Albi împărtăşesc acelaşi ţel principal, de eliminare a influenţei şi puterii de acţiune a „elitei” masonice în lume, acţionând totodată pentru ca omenirea să dobândească suveranitatea asupra propriului ei destin şi pentru prosperitatea şi progresul ei spiritual.

Acest minunat plan este sprijinit de o altă organizație secreta foarte importantă, numită Războinicii Curcubeului și de aşa-numitele „familii ale Dragonului” din Asia (reunite mai ales în cadrul Societăţii Dragonului Alb), care sprijină în mod substanţial acţiunile de înlăturare a cabalei criminale. Astfel, „familiile Dragonului” conlucrează strâns şi cu Fundaţia Saint Germain în vederea confiscării imenselor bogaţii cumulate de „elita” masonică şi înapoierea lor populaţiei Pământului. Despre rolul pe care Contele de  St. Germain l-a avut în aceste acţiuni şi despre alte informaţii de culise referitoare la aceste aspecte, se poate afla din excelentul documentar de mai jos, produs tot de James Rink. 

 

 

Tehnologiile bazate pe energia liberă, care în mare parte sunt fundamentate pe studiile, experimentele şi descoperirile genialului inventator Nicola Tesla, vor fi puse la dispoziţia tuturor oamenilor; unele dintre aceste dispozitive vor fi folosite pentru teraformarea unor deșerturi pustii ale planetei, făcându-le astfel să devină păduri tropicale verzi, luxuriante.

De asemenea, războaiele vor înceta imediat, iar conflictele interetnice vor fi definitiv rezolvate. După introducerea noului sistem financiar şi stabilirea valutelor internaţionale, naţiunile vor primi fonduri imense pentru a le folosi la construcţia infrastructurii şi în alte domenii de interes naţional, cum ar fi eliminarea sărăciei, educarea populaţiei, asigurarea hranei naturale şi a apei pure pentru consum. Puterea va fi de atunci înainte deţinută de populaţia globului şi ea nu va mai fi concentrată doar în mâinile unui mic grup de fiinţe malefice ori în mâinile unor dictatori. Oamenii vor avea drepturi depline să decidă singuri asupra propriului viitor şi asupra legilor pe care să le respecte.

 

Detalii interesante despre lupta aprigă de culise, care se duce între „Iluminaţi” şi facţiunea benefică de la Pentagon pot fi aflate de la un alt insider, care se identifică cu numele Cobra. El a început să publice informaţii „la zi” pe data de 31 martie 2012, odată cu apariția blogului său care se numeşte Portal 2012 (http://2012portal.blogspot.com). Postările lui acoperă un cadru larg de informaţie în legătură cu evenimentele actuale despre lupta împotriva cabalei masonice si despre ascensiunea spirituala a omenirii; totuşi, unele dintre aceste informaţii reprezintă coduri secrete publicate sub nume precum Pandora sau Phoenix, despre care Cobra susţine că sunt destinate celor ce fac parte din aşa-numita Mişcare de Rezistenţă, care este condusă de o persoană cunoscută sub numele de „Michael”. Aceasta pare să fie o modalitate practică pentru membrii operativi ai Mişcării de Rezistenţă, deoarece ei pot afla imediat elementele noi care apar, prin simpla accesare a acestui blog. Totuşi, Cobra ține să precizeze că informaţiile sensibile, care sunt foarte importante, sunt transmise prin alte mijloace.

Cel care semnează cu numele Cobra este el însuşi integrat în structura de vârf a Mişcării de Rezistenţă şi, probabil, în structurile agenţiilor secrete, întrucât el afirmă că a participat la negocierile de predare a unor membri de vârf ai cabalei criminale. Cobra este foarte ferm atunci când spune că nu face parte din structurile militare şi nici din cele guvernamentale, deşi cooperează cu acestea de mulţi ani; el afirmă că este implicat în serviciul Operaţiunilor Speciale, fiind un expert în domeniul informaţiilor secrete. Identitatea lui trebuie să rămână protejată pentru a evita ameninţările, atacurile fizice şi interogatoriile, cu care el şi o parte dintre fiinţele apropiate lui s-au confruntat deja. 

Putem înţelege foarte bine această ocultare, dacă ne gândim că pentru majoritatea oamenilor lupta actuală care se duce pentru eliberarea lumii de sub puterea şi influenţa cabalei masonice este mai mult un joc video sau un roman SF de calitate, despre care ei citesc pe internet, însă pentru cei care sunt implicaţi în mod direct în această luptă şi acţionează „în spatele scenei”, situaţia este foarte reală şi periculoasă. În plus faţă de această atitudine mai degrabă pasivă şi chiar cu accente de indiferență, occidentalii solicită de obicei referinţe pentru cel sau cea care le oferă informaţii. Să nu uităm însă că referinţele despre o persoană pot fi adeseori înşelătoare pentru minte; de pildă, mulţi „Iluminaţi” cu grad înalt în „elita” masonică au referinţe excepţionale în lumea academică sau corporatistă, dar cu toate acestea vedem foarte bine ce au reuşit ei să facă din această planetă şi din omenire.

 

Numele „Cobra” reprezintă abrevierea de la Compression Breakthrough („străpungere comprimată”), care se referă la timpurile pe care le trăim, când omenirea se pregăteşte pentru trecerea la un nivel superior de vibraţie a conştiinţei. Cobra este de asemenea un simbol pentru kundalini shakti din tradiţia yoghină, semnificând forţa iluminării spirituale şi a libertăţii de expresie în creaţie. Din această perspectivă, „şarpele Cobra” este cu adevărat periculos pentru „Iluminaţi”, deoarece reprezintă un element de teamă pentru ei. Informaţiile pe care le oferă cel care a adoptat acest nume sunt importante, revelatoare şi ele se corelează foarte bine cu cele dezvăluite de Drake.

Cobra afirmă că a primit instrucţiuni de la Mişcarea de Rezistenţă, din care el face parte, să deschidă un blog pentru a informa astfel populaţia lumii despre transformările inerente care vor avea loc peste puţin timp pe planeta noastră. Foarte interesant este faptul că – aşa după cum Cobra precizează – postările lui pe blog nu sunt informaţii de tip channeling, ci ele sunt primite în mod direct de la fiinţe extraterestre din Constelaţia Pleiadelor, ori reprezintă informaţii la prima mână obţinute de la Mişcarea de Rezistenţă din care face și el parte; în plus, Cobra afirmă că el mai primeşte informaţii de la anumiţi agenţi care sunt integraţi în aşa-numita „economie ocultă” sau în agenţiile de servicii secrete. Totuşi, atunci când citim sau luăm cunoştinţă de aceste informaţii este necesar să le trecem noi înşine atât prin filtrul propriei noastre intuiţii, cât şi prin cel al minţii raţionale, pentru a avea astfel un tablou cât mai complet şi coerent a ceea ce se petrece de fapt în lume. Această combinaţie adecvată între intuiţie şi raţiune se dovedeşte a fi o „tehnică” eficientă prin care putem discerne informaţia corectă de cea falsă ori disimulată.

 

Elementul forte al dezvăluirilor făcute de Cobra îl reprezintă Mişcarea de Rezistenţă, ai cărei membri (aproximativ 20 de milioane) trăiesc în baze subterane, situate sub unele metropole ale lumii. Aceste ființe au corp fizic si sunt umane, dar „casa” lor este de fapt pe un alt sistem solar. De fapt, Cobra nu oferă prea multe detalii despre membrii Mișcării de Rezistență, dar spune totusi ca acele ființe au trăit ultimele 4-5 încarnări pe  așa-numita Planetă X din sistemul solar respectiv.

Mişcarea propriu-zisă a luat naştere în anul 1977; Cobra l-a întâlnit pe Michael (conducătorul Mişcării de Rezistenţă) în acelaşi an, într-o bază construită sub oraşul New-York. Şi mai interesant este faptul că membrii Mişcării conlucrează foarte strâns cu reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre din Pleiade, care activează de asemenea în două baze subterane: una dintre ele este situată în partea superioară a crustei planetei, sub munţii Himalaya, lângă Kongka-La (între India şi China) şi la est de Ladakh; cealaltă bază a pleiadienilor este construită sub insula Bora Bora. De altfel, Cobra se autodefineşte ca fiind un suflet pleiadian, încarnat într-un corp uman de pe Terra. Din acest punct de vedere el se consideră un aliat al Pământului, o „punte” între civilizaţia pleiadiană şi omenire. 

Cobra spune că s-a născut din părinţi umani pe Pământ, care nu ştiu nimic despre legăturile lui pleiadiene; totuşi, la încarnarea pe Pământ el afirmă că nu a pierdut conştiinţa despre originea lui pleiadiană. La un moment dat al existenţei actuale a fost teleportat pe una dintre navele pleiadiene „de serviciu” sau „de recunoaştere” (despre care el zice că avea aproximativ 10 metri în diametru). Acolo i s-au prezentat mai multe elemente şi detalii despre situaţia sa, i s-au arătat diferite aspecte ale planului de acţiune pentru vindecarea şi ascensiunea Pământului la o frecvenţă superioară de vibraţie, precum şi ce se va petrece în viitor cu rasa umană. Pleiadienii îi vorbeau telepatic, însă el răspundea cu voce tare. Apoi nava s-a ridicat în atmosfera Pamântului, a intrat în spaţiul cosmic şi s-a deplasat într-o primă fază până la Lună; cu acea ocazie, Cobra a fost lămurit despre rolul pe care îl are satelitul Pământului şi ce se petrece de fapt pe suprafaţa lui. „Plimbarea” a continuat cu aceeaşi navă prin sistemul nostru solar, unde a făcut un „tur” al planetelor, primind explicații despre fiecare dintre ele. Cobra afirmă că aceea a fost o experienţă foarte familiară pentru el şi că în navă se simţea „ca acasă”; prin urmare, el nu a mai vrut să revină pe Pământ, însă fiinţele pleiadiene i-au dat instrucţiuni şi l-au trimis înapoi, pentru că războiul nuclear – de care ele erau atunci foarte îngrijorate că va izbucni – trebuia oprit. Cobra mărturiseşte că la revenire i-a fost destul de greu să se obişnuiască cu frecvenţa joasă de pe Pământ şi subliniază că întreaga experienţă a fost o experienţă fizică ce a implicat teleportarea lui, atât la aducerea pe navă, cât şi la trimiterea înapoi pe Pământ; referitor la acest aspect, el precizează că experienţa teleportării durează cam 20-30 de secunde, este plăcută şi se aseamănă cu experienţa de sky-diving, adică cu experienţa unui salt în gol de la o mare înălţime.

Cobra afirmă că există un plan bine definit despre felul în care se va face ascensiunea în 4D şi 5D pentru omenire, însă acest plan este deocamdată strict secret, urmând să fie dezvăluit după ce cabala criminală a masoneriei se va preda şi va fi în totalitate anihilată. Acesta este motivul pentru care civilizaţiile ET benefice nu oferă prea multe informaţii, ceea ce produce o anumită confuzie printre anumiţi channelers; ei se conectează la frecvenţa de vibraţie specifică a acestor civilizaţii, percep energia elevată şi benefică a contactului lor extraterestru, dar cu toate acestea nu le parvin informaţii importante, ci doar mesaje cu un conţinut general. Aici se produce confuzia, deoarece atunci ei permit minţii subconştiente să intervină în acest proces de telepatie – pentru a „suplini”, într-un fel, lipsa aparentă de informaţie – şi prin urmare mesajele lor devin mai mult mesaje personale, decât mesaje transmise de civilizaţiile ET benefice. 

Chiar dacă planul general în legătură cu ascensiunea omenirii la nivelul de vibraţie a dimensiunilor 4D şi 5D nu poate să fie cunoscut deocamdată, avem totuşi unele indicii sau elemente despre el. De pildă, Pandora şi Phoenix sunt operaţiuni secrete care sunt integrate în acest plan global. Operaţiunea Pandora se referă la îndepărtarea influenţelor negative subtile, care sunt entităţi non-fizice cunoscute sub numele de Archon-i; în ceea ce priveşte Operaţiunea Phoenix, Cobra afirmă că aceasta este strict secretă, însă el spune totuşi că ea va însemna ceva foarte pozitiv pentru umanitate şi că ceva minunat urmează să se petreacă în curând. 

Pleiadienii vor avea un rol foarte activ în realizarea Primului Contact cu pământenii, în care se pare că se vor implica activ deoarece noi, oamenii, suntem cei mai apropiaţi ca structura fizică şi psihică de ei. După înlăturarea cabalei criminale a masonilor, Cobra spune că are instrucţiuni ce vor fi postate pe blogul său. Totuşi, el a dezvăluit anticipat că pleiadienii vor contacta câteva persoane faţă de care îşi vor demonstra prezenta; după un anumit timp vor fi realizate nişte întâlniri private cu acele persoane, iar după aceea va începe un proces care va implica mass-media internaţională. Cu alte cuvinte, se vor furniza dovezi fizice de netăgăduit prin intermediul mass-media, care atunci nu va mai fi supusă controlului şi restricţiilor din partea „elitei” satanice a masonilor. După ce vor considera că umanitatea s-a obişnuit într-o anumită măsură cu ideea existenţei lor, pleiadienii vor „defila” cu un număr imens de nave pe cer, deasupra oraşelor lumii şi atunci omenirea va avea ocazia să decidă dacă este de acord sau nu ca ei să aterizeze. 

Primele contacte oficiale vor fi realizate prin intermediul ONU, care atunci va fi o organizaţie benefică ce va reprezenta umanitatea şi nu va mai juca rolul ridicol al unei instituţii internaţionale aservite intereselor „Iluminaţilor”. În cadrul Primului Contact vor mai fi prezente şi alte rase extraterestre; Cobra spune că atunci vor fi cu siguranţă prezenţi şi siriusienii (din sistemul Sirius), însă pe lângă aceştia vor mai fi şi alte rase. În a doua etapă a planului de Contact inter-rasial la nivel cosmic se va implica însăşi Federaţia Galactică, ca organism complex format prin afilierea a aproximativ 1000 de civilizaţii extratrestre.

După realizarea Contactului se va furniza omenirii o gamă întreagă de tehnologii extraordinare, printre care cea a teleportării şi cea a materializării obiectelor sau, cu alte cuvinte, a replicării lor, graţie căreia va putea fi duplicat orice obiect fizic, aliment etc.

 

În conformitate cu informaţiile oferite de Cobra, în curând se va petrece un Eveniment care va marca profund întreaga umanitate. Evenimentul la care el şi Mişcarea de Rezistenţă face referire constă în aşa-zisa „străpungere comprimată” pe care o va realiza omenirea. Aceasta „străpungere” are conotaţii multiple, însă ea trebuie să înceapă cu arestările în masă ale cabalei criminale, pentru că altfel etapele planului nu se vor putea derula în ordinea lor firească. Totuşi, Evenimentul nu se limitează doar la aceste arestări, ci el implică de asemenea şi îndepărtarea simultană a entităţilor non-fizice negative (Archon-i). Prin urmare, mai multe operaţiuni diferite se întrepătrund ca scop şi modalităţi de acţiune, având ca rezultat final tocmai acest mare Eveniment, ce va semnifică o străpungere de dimensiuni cosmice a Luminii divine în întunericul ignoranţei şi al negativităţii din această zonă a Universului. Cobra a afirmat că înainte de Eveniment, un puls foarte puternic de energie elevată va fi transmis prin intermediul civilizaţiilor ET benefice către Pământ. Acela va fi momentul în care pleiadienii vor da semnalul pentru cei 300 de membri operativi ai Mişcării de Rezistenţă, care acţionează la suprafaţa planetei, pentru a contacta persoanele-cheie din instituţiile militare şi de justiţie; după aceea vor începe arestările. Cei 300 de „operativi” ai Mişcării de Rezistenţă nu sunt combatanţi şi nu se vor implica în acţiunile efective de arestarea a membrilor cabalei criminale masonice; acestea vor fi efectuate de personalul militar din facţiunea benefică a armatei şi de autorităţile civile care au aderat la ideile de progres şi libertate a omenirii. Sarcina Mişcării de Rezistenţă este aceea de a oferi acestor instituţii şi personalului lor aferent un important suport tactic, precum și informaţii vitale pentru buna desfăşurare a acţiunii.

În ceea ce priveşte momentul când se vor petrece toate acestea, Cobra a spus că el va avea loc într-o „fereastră de oportunitate” de aproximativ o lună (mai precis, între 5 mai şi 6 iunie). Actualmente se poate spune că estimarea lui a fost depăşită cu două săptămâni, fără ca arestările să înceapă, însă noi am arătat deja motivele pentru care astfel de evenimente majore, la nivel planetar, nu pot fi încadrate simplu în nişte „programe” fixe, ca atunci când mergem la un spectacol şi aşteptam cu toţii în sală pentru ca acesta să înceapă la ora anunţată. De multe ori, chiar şi aceste spectacole încep cu întârziere; ce să mai spunem despre o acţiune care va marca efectiv destinul a şapte miliarde de fiinţe umane? Atât cât este posibil, trebuie să vedem aceste lucruri în lumina lor adevărată şi nu după modul adeseori înşelător şi îndoielnic pe care mintea tinde să îl sugereze. Saltul vibrațional al unei planete şi al locuitorilor ei este fără îndoială un superb spectacol divin, în care nenumărate forţe, entităţi, fiinţe (fizice sau subtile) şi conştiinţe au fiecare rolul lor bine definit; la toate acestea se mai adaugă şi variabila liberului arbitru (ce este o caracteristică pentru făpturile din planul fizic). Având în vedere toate aceste elemente, este evident că nu putem pretinde ca „spectacolul” nostru să se desfăşoare după un program absolut fix. Complexitatea extraordinară a forţelor şi energiilor care sunt implicate în acest joc cosmic de proporţii gigantice face aproape imposibilă predicţia exactă a unei date de acţiune. Se pot prevedea însă – aşa cum Cobra sau Drake deja au făcut-o – anumite ferestre de oportunitate (de aproximativ o lună) pentru demararea acţiunilor de arestare, însă chiar şi aceste ferestre nu corespund momentului favorabil de începere a acţiunii. Ceea ce putem spune este că evenimentele sunt totuşi foarte aproape şi că febrilitatea aşteptării trebuie să fie constructivă, în sensul că ea trebuie să fie mai curând activă şi optimistă, în loc să fie pasivă ori pesimistă. În opinia noastră, speranţa, credinţa fermă, optimismul şi mai ales acţiunea personală justă – care după puterile fiecăruia va contribui la realizarea acestui măreţ plan divin de ascensiune spirituală a omenirii – reprezintă atitudinea pe care trebuie să o avem fiecare dintre noi în aceste vremuri foarte speciale pe care le trăim.

La momentul actual tensiunile sunt extrem de mari în lume, chiar dacă pentru imensa majoritate a populaţiei pare că nimic nu se petrece. Somnul letargic al ignoranţei şi prostiei este teribil. „Elita” masonică încă nu s-a predat, ea încă mai controlează finanţele şi mass-media, dar la momentul victoriei totul se va modifica din rădăcini. Până atunci există acest echilibru dinamic între luptătorii întru Lumină şi cei care slujesc Întunericul, care poate fi perceput de către cei atenţi ca o „tensiune” generală, ca o nelinişte, ca un punct de suspensie. Aparent nu se petrece nimic, dar în realitate există o activitate extrem de febrilă în culise; multe lucruri se petrec acolo, dar ele nu ajung să fie împărtăşite şi cunoscute pe internet.

Totuşi, situaţia a devenit într-un anumit sens critică. Datorită faptului că arestarea „Iluminaţilor” a fost amânată de mai multe ori până acum de către facţiunea benefică a militarilor de la Pentagon, este pusă în pericol însăşi desfăşurarea armonioasă a planului complex al ascensiunii umanităţii, deoarece etapele sale nu mai au timp să se dezvolte aşa cum trebuie până la momentul ascensiunii din luna decembrie a acestui an. Tocmai de aceea, pe 16 iunie Drake a adresat o scrisoare deschisă militarilor de la Pentagon (http://americannationalmilitia.com/2012/06/open-letter-to-our-military/) pentru ca aceştia să treacă neîntârziat la realizarea arestărilor. A doua zi, pe 17 iunie, într-un interviu-mamut de trei ore el a adresat un „ultimatum” militarilor pentru ca aceştia să ia iniţiativa în ceea ce priveşte arestarea „Iluminaţilor”, ultimatum care vine chiar de la civilizaţiile ET benefice. Putem intui cu uşurinţă motivul acestui ultimatum: în acest gigantic plan de salvare şi ascensiune a umanităţii sunt implicate zeci şi chiar sute de civilizaţii extraterestre benefice, care lucrează neobosite şi în mod altruist la realizarea planului extrem de complex ce este integrat divin din dimensiunile superioare şi cu aprobarea fiinţelor celeste superioare. În intervenţia sa radiofonică, Drake precizează că dacă arestările nu vor începe să fie efectuate neîntârziat, atunci extratereştrii benefici care ajută omenirea în această perioadă dificilă vor începe ei înşişi să realizeze această acţiune de epurare a „elitei” satanice, care este este de o importanţă crucială pentru demararea următoarelor etape ale planului de transformare spirituală a planetei şi a locuitorilor ei. Drake furnizează următorul video clip, în care reprezentanta organizaţiei secrete de acţiune şi luptă împotriva „Iluminaţilor” – Războinicii Curcubeului – face aceste precizări încă de pe data de 9 iunie, ceea ce înseamnă că operaţiunea ET de „extracţie” (prin teleportare) a membrilor cabalei masonice a început deja la această dată.

 

 

Se pare că „băieţii buni” de la Pentagon sunt nehotărâţi din cauza faptului că ei nu ştiu cum vor reacţiona cei care sunt „adormiţi” în ceea ce priveşte aceste aspecte (care, printre altele, se referă la existenţa „elitei” masonice şi acţiunile ei satanice pentru dobândirea controlului total asupra planetei, la existenţa extratereştrilor etc). În această situaţie se află un procent imens din populația globului, estimat în jurul a 80-90%. 

Pentru ca această mişcare decisivă în destinul omenirii să se realizeze, nu există decât două posibilităţi şi ambele se află în puterea noastră de decizie: fie cabala criminală se predă (varianta paşnică), fie ea va opune rezistenţă şi atunci se va trece imediat la efectuarea arestărilor. Cobra precizează că pleiadienii, împreună cu alte rase extraterestre benefice şi cu membrii Mişcării de Rezistenţă monitorizează situaţia îndeaproape şi cu mare atenţie. Astfel, „elita” masonică are timp până pe data de 21 iunie să anunţe public prin mass-media faptul că se predă, urmând ca după aceea civilizațiile ET benefice să treacă la realizarea tuturor celorlalte etape ale planului într-o maniera mult mai intensă, aşa cum în parte ele au fost deja prezentate în articolele anterioare. Cobra precizează că această dată şi evenimentele care se petrec acum au fost stabilite şi cunoscute cu 10 ani înainte şi toate acţiunile au fost orientate gradat către acest moment de  importanță fundamentală pentru bunul mers al lucrurilor în procesul ascensiunii. Prin urmare, dacă „Iluminaţii” nu vor ţine cont de acest ultimatum şi de termenul indicat (21 iunie 2012), atunci pleiadienii şi Mişcarea de Rezistenţă vor începe imediat să aplice măsurile unui plan care a fost deja stabilit cu mult timp înainte. Cobra spune că realizarea exactă a acestui plan depinde într-o anumită măsură de acţiunile facţiunii benefice a militarilor de la Pentagon din următoarele câteva zile.

 

Iniţial, „Iluminaţii” au crezut că pot rezolva problema arestării lor ameninţând omenirea cu un război nuclear. Un grup restrâns din cadrul „elitei” satanice (aşa-numiţii Archon-i întrupaţi) avea acces direct la detonarea unui mare număr de focoase nucleare, deoarece membrii săi deţineau codurile secrete de lansare. După ce accesul acestor „Iluminaţi” la dispozitivele nucleare a fost de curând eliminat în totalitate, cabala criminală a intrat în panică întrucât ea nu mai întrevede alte posibilităţi majore de întârziere a înfrângerii ei totale. Prin urmare, au fost demarate negocierile. Acestea se referă, aşa după cum am arătat mai sus, la două variante principale: dacă „Iluminaţii” constată că singura lor variantă este aceea de a fi arestaţi în masă, cu posibilitatea execuţiei lor, atunci ei nu mai au nimic de pierdut şi vor lupta până la ultima suflare, urmărind să creeze astfel cât mai mult rău şi dezastru în lume; dacă, pe de altă parte, negocierile le oferă şansa de a se preda paşnic, în schimbul unei judecăţi mai uşoare şi a unui tratament mai blând, atunci ei sunt dispuşi să coopereze. 

Cobra afirmă că el a fost prezent la mai multe runde de astfel de negocieri cu membrii „elitei” masonice şi a putut să constate psihologia lor, care este destul de „ieftină”: atunci când „Iluminaţii” se simt puternici, ei nu vor ezita să mintă, să înşele şi să nu respecte termenii înţelegerilor, pentru a prelungi cât mai mult înfrângerea lor; dar când în cele din urmă ei sunt puşi la colţ, cei mai mulţi devin foarte cooperanţi şi unii dintre ei – fapt aparent incredibil, dar totuşi adevărat – trec chiar de partea facţiunii benefice a omenirii, adică a Luminii.

 

Motivul principal pentru care termenul începerii arestărilor în masă nu a putut fi respectat, s-a datorat apariţiei unui element necunoscut în scenariul de până atunci al acţiunii. Acel factor se referă la prezenţa Archon-ilor non-fizici, adică a unor entităţi malefice care pot influenţa în mod negativ masele de oameni, răspândind panica, violența şi atacurile în rândul lor. Datorită influenţei demonice a acestor entităţi întunecate (Archon-i), civilii vor fi îndemnaţi să provoace şi chiar să atace militarii, pentru că în mintea lor va fi creată în mod deliberat confuzia. În acest scenariu dramatic, deznodământul ar putea fi foarte periculos pentru omenire. Tocmai de aceea, facţiunea benefică din rândul armatei a luat decizia amânării operaţiunii, până când această problemă va fi reglată în totalitate. În această direcţie, aportul Mişcării de Rezistenţă – la unison cu sprijinul şi ajutorul oferit de fiinţele extraterestre din Pleiade – este foarte important, întrucât planul este anihilarea simultană atât a influenţei „Iluminaţilor” din realitatea fizică (Archon-ii întrupaţi) prin arestarea lor, cât şi a Archon-ilor non-fizici din plan subtil. Totuşi, după ultimele informaţii oferite de Drake, se pare că amânarea a ajuns la un punct extrem, de la care se cer măsuri radicale.

 

Chiar dacă negocierile care au fost demarate vor înclina spre varianta predării paşnice a cabalei criminale, Mişcarea de Rezistenţă a sugerat că unii termeni ai înţelegerilor care vor fi stabilite trebuie să rămână ne-negociabili: 1. membrii cei mai importanţi ai „elitei” masonice, care sunt persoane publice, vor trebui să anunţe pretutindeni în lume, prin mass-media, predarea lor şi a întregii cabale criminale până pe data de 21 iunie 2012; 2. în următoarele 24 de ore după ce a fost făcut acest anunţ, ei vor trebui să părăsească definitv orice post sau poziţie de conducere sau putere pe care o deţineau până atunci; 3. ei vor trebui să mărturisească public faptele abominabile pe care le-au săvârşit ca parte a planului satanic al „elitei” masonice de a supune şi controla în totalitate umanitatea.

Până în acest moment, informațiile care există  afirmă că unii membri ai cabalei, care ocupă poziţii mai puţin importante în cadrul ierarhiei „elitei” masonice, au fost deja arestaţi; alţii, care se află în vârful acestei ierarhii au fost reţinuţi şi interogaţi, după care li s-a permis să plece. Alţi membri de vârf ai cabalei criminale sunt deja arestaţi la domiciliu. Mass-media internaţională nu suflă însă nicio vorbă despre aceste acţiuni, pentru că ea se află încă sub deplinul control al familiei Rothschild. 

 

Coroborând toate aspectele care au fost prezentate până acum şi luând în considerare informaţiile actuale care ne parvin, putem trasa liniile generale ale planului care va include evenimentele cele mai importante ce se vor petrece în curând la nivelul planetei. 

Cel mai important pas, care totodată va semnifica declanşarea evenimentelor mult aşteptate şi a transformărilor profunde în existenţa oamenilor pe Pământ, va fi determinat de arestările în masă ale membrilor „elitei” masonice, simultan cu schimbarea sistemului financiar corupt din prezent. Toate sursele de informare apreciază că acest eveniment ar trebui să aibă loc până la sfârşitul lunii iunie, pentru ca succesiunea celorlalte etape ale planului să se desfăşoare în mod armonios şi să se încadreze în fereastra de timp de până la 21 decembrie 2012.

Mai apoi va fi format un Tribunal Internaţional care va informa populaţia globului, prin intermediul mijloacelor mass-media, despre dimensiunea odioasă a corupţiei, minciunii, înşelătoriei, furtului şi crimei cu care „elita” masonică a ţinut sub jugul ignoranţei şi al privării de libertate populaţia globului. Între timp, membrii cabalei criminale vor fi judecaţi de mai multe Curţi de Justiţie în diferite ţări ale lumii.

Imediat după efectuarea arestărilor trebuie să aibă loc implementarea noului sistem financiar mondial, care va înlocui vechiul sistem corupt şi pervers al bancherilor masoni, ce a dus la falimentul economiei mondiale şi a provocat o teribilă suferinţă omenirii. Noul sistem financiar va avea ca ţel asigurarea prosperităţii întregii lumi şi el se va baza pe legi echitabile, concepute în aşa fel încât să reflecte cinstea şi adevărul.

Introducerea noului sistem financiar ca baza de comerţ şi tranzacţionare economică va implica o reevaluare a tuturor valutelor care există pe piaţă (între 140 şi 195 de valute). În strânsă legătură cu acest proces, Rezerva Federală a Americii şi Fiscul American, care sunt organizaţii private ilegale, vor fi anulate, iar operaţiunile lor vor fi preluate de către Trezoreria SUA. Pentru oricare dintre ţările lumii, Trezoreria acelei țări va fi responsabilă de atunci înainte de tipărirea valutei naţionale. Cele mai multe dintre valutele implicate în reevaluare vor fi de asemenea corelate cu alte resurse şi bogăţii ale ţării respective, cum ar fi aurul, argintul, petrolul, agricultura. Dolarul american nu va mai reprezenta valută internaţională de rezervă, faţă de care se raportau toate celelalte valute. Se va institui un aşa-zis „coş de valute”, care se va corela cu sistemul financiar nou înfiinţat. Această măsură va preveni în viitor eventualele abuzuri ale unei ţări care este mai puternică din punct de vedere economic de a manipula întreaga rezervă de bani a lumii şi de a influenţa după bunul plac sistemele economice ale altor state. Totodată se va recurge la ştergerea completă a oricăror datorii ale ţărilor, astfel încât fiecare guvern va putea beneficia de un start „curat” şi echitabil în noua abordare economică a lumii.

Mai apoi, într-un timp relativ scurt o serie întreagă de organisme internaţionale vor prelua sarcina de a îndepărta suferinţa, sărăcia şi foamea de pe planetă. Băncile Centrale de pe tot cuprinsul globului vor trebui să funcţioneze de atunci înainte numai în deplină conformitate cu noile reglementări, care implică transparenţa totală a oricăror tranzacţii financiare.

Situaţia Americii va fi cumva mai specială, datorită rolului predominant în economia lumii şi a puterii militare pe care această ţară o deţine. Astfel, Guvernul actual – care este corupt – va fi înlocuit de un Guvern Interimar, care va prelua conducerea ţării imediat după arestarea cabalei criminale. Aceeaşi procedură va fi aplicată şi în celelalte ţări ale lumii, în conformitate cu specificul fiecărui caz în parte. Guvernul Interimar va conduce ţara pentru o perioadă de doar 3-4 luni, timp în care vor fi pregătite noile alegeri. După această perioadă electorală, noua conducere va prelua toate prerogativele constituţionale.

 

În paralel cu aceste măsuri absolut necesare pentru reintrarea lumii pe un făgaş economic şi financiar normal şi corect, va fi demarată la nivel mondial acţiunea de informare a populaţiei globului despre istoria adevărată a Pământului. Astfel, va fi prezentat modul în care cabala criminală şi-a extins influenţa şi puterea peste tot în lume, aducând-o în pragul colapsului; vor fi de asemenea prezentate în adevărata lor perspectivă momente istorice de foarte mare impact asupra omenirii, cum ar fi căderea Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001 sau cele două Războaie Mondiale; se va explica oamenilor cum a fost posibilă formarea şi menţinerea Guvernelor Oculte, se va prezenta adevărul despre existenţa civilizaţiilor din Lemuria şi din Atlantida şi mai ales se va vorbi despre problema existenţei civilizaţiilor extraterestre, care probabil a fost secretul păstrat cu cea mai mare îndârjire de către cabala masonică.

În legătură cu dezvăluirile care vor fi făcute despre existenţa extratereştrilor, se spune că prima informare publică despre Federaţia Galactică a Luminii (FGL) va fi făcută în perioada iunie-august 2012. În ceea ce priveşte Consiliul Andromeda (CA) şi civilizaţiile extraterestre care intră în componenţa lui, planul de desfăşurare a informării publice este puţin diferit, dar în esenţă el a fost programat să înceapă în aceeaşi fereastră de timp (iunie-august 2012). Vom detalia acest plan al CA într-un episod viitor.

Din punct de vedere psihologic, anunţurile despre existenţa civilizaţiilor extraterestre şi despre legăturile lor cu pământenii şi cu unele dintre guvernele lumii vor avea un impact major asupra maselor de oameni şi tocmai de aceea, aşa după cum am arătat, planul de desfăşurare al Primului Contact între omenire şi aceste civilizaţii ET va fi etapizat astfel încât el să permită o asimilare eficientă de către populaţia globului, chiar dacă această „acomodare” ideologică va fi mult accelerată. Aceste informări vor fi făcute în mod repetat chiar de către Guvernele ţărilor. Pe de altă parte, în întreaga lume va fi difuzat mesajul civilizaţiilor extraterestre benefice în toate limbile.

Ca urmare a acestei introduceri a civilizaţiilor ET benefice în conştiinţa umanităţii, reprezentanţii ET vor începe un program de educare personală care vizează mai multe tipuri de subiecte. Ultima fază a acestui program implică aterizarea navelor extraterestre şi realizarea primului contact între oameni şi fiinţele extraterestre în anumite zone ale globului. 

Informaţiile actuale arată că în prima lună după realizarea contactului dintre oameni şi extratereştri se va începe deja transferul de tehnologie, care va include şi programul de educare a populaţiei în ceea ce priveşte folosirea corespunzătoare a acelor tehnologii. În cea de a doua lună se va începe de-poluarea apelor şi, în general vorbind, reînnoirea ecosistemului terestru. În cea de a treia lună de la Primul Contact se va realiza contactul şi cu populaţia din  interiorul Pământului (Shambala). Începând cu a patra lună de după Primul Contact o anumită parte a populaţiei terestre va fi evacuată în Shambala, iar o altă parte a populaţiei va pleca pe navele din flota extraterestră către alte planete. Aceste evacuări ale populaţiei din anumite zone ale planetei sunt în legătură cu transformările de natură geodezică care pot să aibă loc pe Pământ.

 

(va urma)

 

Preluare de pe sit-ul http://yogaesoteric.net

yogaesoteric

19 iunie 2012 

 

Articol scris de profesor yoga Dan Bozaru

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: