danverab

Lectura placuta pe wordpress.com

Disparitia EURO?

Fulford: Vacanţă bancară de 5 zile în Europa înainte de dispariţia EURO

În timp ce grupul Bilderberg se pregăteşte de întâlnirea anuală ce va avea loc pe 1 iunie în Virginia, SUA, în articolul săptămânal de pe 28 mai 2012, Benjamin Fulford ne anunţă că actul final al războiului financiar care este în plină desfăşurare este iminent. Alianţa ţărilor BRICS formată de 140 de naţiuni se pregăteşte să ofere americanilor cumpărarea întregii cantităţi de monedă USD aflată în circulaţie şi să o înlocuiască cu o nouă valută garantată de un coş de valori, inclusiv metale preţioase, afirmă mai multe surse.

După această schimbare, orice bani tipăriţi după aceea de către gaşca criminală a comitetului de conducere a Rezervei Federale Americane NU vor fi acceptaţi ca bilete purtătoare de valoare de către grupul celor 140 de naţiuni. Aceasta va forţa un joc final pentru Cabala criminală care s-a urcat în mod ilegal în poziţiile de putere din SUA.

Înainte de această mutare, va exista o vacanţă bancară de 5 zile în Europa, urmată de sfârşitul monedei unice europene şi re-introducerea monedelor naţionale vechi, ca Marca Germană (DM) şi Drahma grecească, conform unor surse ale familiei Rothschild.

Situaţia însă rămâne foarte instabilă, şi există numeroase semne că această Cabală criminală va acţiona prin manevre periculoase în acest joc final.

În Japonia, încercarea mass-mediei controlate de cabală de a crea panică folosind subiectul terorismului nuclear de la Fukushima este intensificată de noile zvonuri despre noi atacuri nucleare teroriste. Vasul de foraj maritim la mare adancime Chikyu Maru a fost văzut în largul coastelor complexului nuclear Rokkasho Mura din Prefectura Aomori, conform unor surse din serviciile militare de informaţii japoneze. Nava este condusă de un echipaj american şi mateloţi japonezi spălaţi pe creier.

Rokkasho Mura este un uriaş complex de procesare a plutoniului unde se află deja suficient plutoniu cât pentru 5000 de bombe nucleare. Trimiterea navei Chikyu Maru să foreze la mare adâncime unde să-şi depună câteva focoase nucleare, imediat în vecinatatea coastei Rokkasho Mura este o altă încercare a Cabalei criminale de a şantaja întreaga planetă cu un holocaust nuclear!

Shoichiro Kobayashi, consultant al companiei Kansai Electric Power, şi Yoshiyasu Sato, consultant al Tokyo Electric Power sunt amândoi membri în Comisia Trilaterală, un grup criminal al familiei Rothschild. Aceştia doi vor fi interogaţi foarte detaliat despre acest subiect al terorismului nuclear. Se pare că ei “vor cânta precum canarii” şi vor arăta drept spre bandiţii Rockefeller…

Un mesaj pentru familia Rockefeller: îndepărtaţi pe David, David Jr., Nicholas şi Jay din toate poziţiile de răspundere, şi oferiţi aceste poziţii femeilor din familie. Dacă nu faceţi asta, fiecare descendent al lui John Rockefeller va fi urmărit şi eliminat din toate nivelurile de existenţă, pentru totdeauna.

Dacă tot suntem aici, am dori de asemenea să rugăm frumos familia Du Pont să îndepărteze toate chimicalele cancerigene şi care produc infertilitate din toate produsele fabricate de compania lor, atât în Japonia cât şi în întreaga lume.

Surse din lumea ascunsă a Japoniei afirmă de asemenea că mafiile japoneze Yakuza conduse de Inagawa Kai şi Yamaguchi Gumi s-au fracţionat: o parte sunt cu cei care lucrează pentru Comitetul celor 300, iar ceilalti vor restabilirea independenţei Japoniei. Se vorbeşte despre faptul că cei doi sclavi ai Comitetului celor 300, Yasuhiro Nakasone şi Junichiro Koizumi se îndreapta direct spre o pedeapsă divină.

Întrebare pentru Nakasone: Ce se află în toate acele cutii albastre pe care oamenii tăi le-au încărcat întrun submarin care a ajuns în Coreea de Nord? Erau cumva documente care demonstrau crimele tale, sau era oare plutoniu japonez pentru armele nucleare ale Coreei de Nord?

Alţi japonezi care se află pe listele cu criminali sunt Hisashi Owada de la Curtea Internaţională de Justiţie, şi Eiji Katsu de la Ministerul de Finanţe. Fiica lui Owada, Prinţesa Masako, a încercat recent să-l otrăvească pe Împărat, conform afirmaţiilor unor membri ai Agenţiei Casei Imperiale.

Împăratul s-a întors recent din Anglia unde a vorbit cu Regina Elisabeta despre Societatea Dragonului Alb. Un reprezentant al Împăratului a cerut o întrevedere cu un reprezentant al Societăţii Dragonului Alb pe 26 mai, dar aceasta a fost ulterior amânată de către Împărat. Nu ştim de ce.

Avem încredere că Împăratul Japoniei şi Regina Elisabeta a Angliei s-au înţeles să elimine pe toţi sataniştii din Comitetul celor 300 şi să ajute în campania de eradicare a sărăciei şi a distrugerii mediului. Vor fi înmânate ambelor părţi scrisori scrise de mână în care se va cere colaborarea lor concretă întro asemenea campanie şi apariţia lor voluntară pentru audieri în faţa unui Comitet al Adevărului şi Reconcilierii.

Revenind la situaţia din Europa, în legătură cu această “criză financiară”, practic se poate spune că “elefantul se află în sufragerie”, referindu-ne la alianţa celor 140 de state şi BRICS.

Următorul raport grafic prezintă clar situaţia financiară a lumii: verde înseamnă BINE, iar maro înseamna RĂU.

Simplu spus, Europa a ajuns la fundul sacului şi nimeni din întreaga lume nu o mai poate ajuta ca până acum. Întreaga regiune trebuie să înceapă negocierea restructurării datoriei sale către restul lumii. Iar restul lumii cere în schimb oprirea ameninţării continue cu războiul. Singura ţară europeană care, în afară de Germania, are la dispoziţie suficienţi bani pentru a rezolva criza fără a apela la restul lumii, este Rusia. Aşa că vorbiţi cu Putin.

Ministrul de finanţe canadian, Jim Flaherty, cel mai longeviv ministru de finanţe din ţările G8 şi care a participat direct la negocierile financiare din ultimii ani, explică situaţia foarte clar în acest raport:

http://www.fin.gc.ca/n12/12-054-eng.asp (în limba engleză)

Pe scurt, el spune că întreaga Europă trebuie să ia acelaşi tratament “medical” pe care FMI l-au administrat până acum tuturor ţărilor care au apelat la ajutorul său.

Concedierea şefului băncii Vaticanului de săptămâna trecută şi scandalul uriaş din Vatican sunt alte semne serioase ale sfârşitului unei ere în Europa.

Situaţia din SUA ajunge la o rezolvare. O sursă de încredere din cadrul unei agenţii americane a cerut ca următoarea informaţie să fie răspândită peste tot în lume:

“Numărul asigurării sociale a lui Obama (042-68-4425) a aparţinut unui anume John Paul Ludwig născut în 1890. Bunica lui Obama, Madelyn Payne Dunham, a lucrat întrun birou probatoriu din Hawaii unde a avut acces la asigurările sociale ale unor indivizi decedaţi. Deoarece Ludwig nu a beneficiat niciodată de asigurarea socială, nu trebuia să înceteze nicio plată în această privinţă, şi de aceea nu a existat nicio cercetare pe acest subiect.

Dunham, ştiind că nepotul ei nu este cetăţean american, pentru că s-a născut în Kenya, şi a devenit cetăţean al Indoneziei prin adopţie, a căutat în registrul de decese până a găsit un individ care murise şi încă nu beneficiase de asigurarea socială, acesta fiind dl. Ludwig, şi i-a copiat numărul asigurării sociale pentru a-l înscrie pe Obama”, spune această sursă.

Surse din Indonezia au furnizat dovezi ale activităţilor criminale penale ale lui Henry Kissinger. Pe scurt, Kissinger a fost implicat în uciderea a 14.000 de indonezieni în Papua Noua Guinee pentru a lăsa cale liberă companiei Freeport care dorea să exploateze acolo o mină de aur. Freeport este o companie pentru care Kissinger este consultant. Pentru asta el primeşte 500.000 USD ca membru în consiliul de administraţie, şi în plus încă 500.000 USD ca răsplată pentru serviciile sale de consultanţă.

În orice caz, odată ce guvernul corporatist american va fi “concediat”, Renminbi va deveni moneda de schimb a lumii. Data specificată pentru acest evenimant de către două surse de încredere este 16 septembrie. Cu toate acestea, reamintim cititorilor că multe termene şi date concrete s-au vehiculat, dar nu s-au împlinit până acum, aşa că rămâneţi sceptici şi credeţi ceea ce se spune doar atunci când efectiv se realizează.

Totuşi, este adevărat că China a cumpărat deja în mod sistematic tot ce înseamnă produse naturale, copaci, cupru, păşuni, sau orice altceva ce există în mod real pe Pământ şi care poate să fie o garanţie solidă pentru o monedă internaţională puternică

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: