danverab

Lectura placuta pe wordpress.com

Planul Google de dominare a Internetului!

Alex Jones dezvăluie Planul Google de dominare a Internetului

Actul de distrugere a Neutralităţii Internetului, semnat cu Verizon, este doar începutul planului Google de a ucide Internetul deschis şi liber, ca parte a agendei de a obţine controlul absolut asupra Net-ului, şi a elimina site-urile media independente de jurnalism, radio şi televiziune – pentru totdeauna!

Acordul dintre Google şi Verizon, pentru a accelera doar un anumit tip de conţinut pe Internet, deschide uşa către sterilizarea completă a Web-ului ca forţă de schimbare politică. Sub planul de preluare al Google, Internetul va începe să semene cablului TV, vocile independente fiind oprite, iar întregul internet va fi cumpărat de către corporaţiile media transnaţionale.

Oamenii care vor dori să aibă un simplu blog, vor fi taxaţi peste posibilităţile lor de a plăti, iar posturile radio şi TV online, vor înceta să mai existe, toate fiind înghiţite de către Steaua Morţii[aluzie la filmul Războiul Stelelor] a corporaţiilor transnaţionale.

Adevărata neutralitate a internetului, înseamnă că media independentă care oferă conţinut real, filtrând şi demascând minciunile mass-mediei oficiale, poate să concureze cu giganţi ca ABC, CBS şi CNN. Pactul Google-Verizon o să schimbe asta, şi va elimina orice există în afara Mass-mediei Oficiale’ !!!

Un internet care nu mai este Neutru, înseamnă că nişte companii cum ar fi AT&T, Comcast, Verizon şi Google, vor putea transforma internetul în cablu-tv,  şi tot ei vor alege ‘învinşii şi învingătorii’ online, scrie Josh Silver. “O problemă doar pentru tocilararii de pe internet? Ai vrea tu. Toate serviciile telefonice, video, radio, şi altele, vor fi în curând transmise prin intermediul unei conexiuni de internet. A ucide Neutralitatea Internetului, ar fi sfârşitul potenţialului revoluţionar în care orice site se poate comporta ca o reţea de radio-tv. Ar fi sfârşitul oportunităţii de a accesa informaţii corecte de la mass-media alternativă, şi de a scăpa de controlul şi manipularea corporaţiilor media”

Acordul va împărţi Internetul într-o autostradă cu taxă, în care cine va dori să obţină servicii şi viteze satisfăcătoare, va fi obligat să plătească substanţial.

Pactul va da putere lui Google şi marilor ISP[provideri de internet], să blocheze site-uri inclusiv din reţelele wireless, însemnând că site-urile PrisonPlanet şi Infowars vor ‘rămâne în întuneric’ pentru milioane de oameni.

Odata ce criticile la adresa Google, vor fi reduse la tăcere, compania îşi va putea continua planul CIA de a scana toate conturile FaceBook, Twitter, blogurile şi site-urile, pentru toate tipurile de informaţii lăsate de utilizatorii individuali, în dorinţa de a “prevedea viitorul”  cu programe software specializate pe făcut predicţii – iar scopul final este ca aceste informaţii obţinute, să fie folosite pentru a obţine un CONTROL TOTAL asupra vieţilor şi comportamentului oamenilor de pe întreaga planetă !!!

CEO-ul Google, Eric Schmidt, a anunţat că Google împreună cu CIA, sunt destinate să devină Entitatea Finală BIG BROTHER, care va cunoaşte atâtea despre utilizatorii săi, încât motorul de căutare va putea să-i “ajute” să-şi planifice viaţa, prin monitorizarea constantă a locaţiei lor, cu ajutorul dispozitivelor mobile inteligente, şi le vor sugera unde să se ducă şi ce să facă.

NU există nicio îndoială că Google este una din corporaţiile din fruntea maşinăriei sinistre a guvernului SUA, care va folosi Cyber Security Act[Legea securităţii cibernetice], ca pretext pentru a ucide Internetul liber, lucrând deja de ani de zile alături de NSA şi CIA.

Scandalul recent despre implicarea vehiculelor companiei în accesarea neautorizată a informaţiilor utilizatorilor reţelele de internet wi-fi, şi crearea de hărţi legate de activitatea lor pe internet şi locaţia fizică în care se află, a ridicat serioase întrebări în privinţa abuzurilor Google.

Leave a comment